پاسخ : مشکل با Yahoo Mail
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام دوستان من 2 تا مشکل با یاهو پیدا کردم.
1-
اخیرا موقعی که می خوای ایمیل بسازی شماره تماس ازت می خواهد و ایران هم جزءش نیست می خواستم بدونم به جز شماره یه کشور خارجی راه حل دیگه ای نیست؟
2-
من یه شماره از ترکیه دادم موقعی که می خواستم ثبت نام کنم( البته سیم کارت متعلق به یکی از آشنایان بود که 1 سال پیش رفته بود ترکیه و با خودش یه سیم کارت آورده بود البته الان سیم کارتش آنتن نمیده و شماره رو نمی تونم تایید کنم) و زبان رو هم ترکی انتخاب کردم و بعد از این که ایمیل ساختم زبان رو به انگلیسی تغییر دادم ولی در حال حاضر ایمیل هایی که از طرف خود یاهو برام میاد به زبان ترکی هست می خواستم ببینم نمیشه انگلیسی بشه؟ و اینکه بعضی از اوقات صفحه ی لاگین زبونش ترکی میشه!
توی اینترنت هم چیز هایی که پیدا کردم بدردم نخورد!
:دی یکم دست به جیب شو اکانت Rogers بساز که این دردسرارو نداشته باشی
امنیت و کلاسش هم بالاتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
:دی یکم دست به جیب شو اکانت Rogers بساز که این دردسرارو نداشته باشی
امنیت و کلاسش هم بالاتره
سلام عزیز من راه حل این مشکل ها رو می خوام نه چیز دیگه ای! حالا این اکانت Rogers چی هست؟ چقدر باید هزینه کنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام عزیز من راه حل این مشکل ها رو می خوام نه چیز دیگه ای! حالا این اکانت Rogers چی هست؟ چقدر باید هزینه کنی؟
اکانت Rogers یه جورایی یکی از پسوند yahoo هست ( بطور مثال آی دی یاهو شما میشه : soheil@rogers.com ) نسبت به یاهو خیلی سخت تر دی اکتیو میشه
توی اینترنت معمولاً این اکانت رو با 2 تا 5 هزارتومان میسازن
دوستان کماکان به دنبال راه حل مشکلات گفته شده هستم.:65:
عزیز راهی جز داشتن یک شماره تلفن غیراز ایران باشه چون برای تایید باید اس ام اس براتون کد می یاد که وریفای بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mad-adwords
عزیز راهی جز داشتن یک شماره تلفن غیراز ایران باشه چون برای تایید باید اس ام اس براتون کد می یاد که وریفای بشه
سلام نیازی به ورفای از طریق اس ام اس نیست فقط اینکه خود شماره تایید بشه(Valid باشه) واسه ساختن کافی هست.
بیشتر مشکل من روی مورد دوم هست چون همون طوری که گفتم مورد اول رو حل کردم.
ما rogers هم استفاده کردیم کمتر از دو ماه دی اکتیو شد
هیچ فرقی بین یاهو و att و rogers و اینها نیست
اگر زیاد گزارش اسپم بشن دی اکتیو میشن
آمورش ساخت آيدي با شماره ايران هست بگرديد ، راحت ميشه ياهو رو دور زد .