فرصتی استثنایی: فروش زیر قیمت قالب های وردپرسی از بزرگترین سایت های ایران + 250 قالب
سلام خدمت دوستان گل انجمن =;
در این تاپیک قصد دارم یه مجموعه کامل از قالب هایی فارسی که دارم رو زیر قیمت برای فروش بزارم .;;)
(این قالب ها شامل همه نوع قالب میشه . شامل خبری تفریحی فروشگاهی شخصی )
1-حدود 250 تا قالب اختصاصی از سایت های ایرانی (البته از نوع خشکلش) هست که شما عمرا بتونید توی نت و سایت های دانلود اسکریپت و قالب دانلود کنید !! که هر کدومش رو خواستید تقدیم میکنم +
برای نمونه :
onthego کوشا
تفریحی
تفریحی2
نسخه وردپرس مجله زیگیل
ipmg.ir
Graphicha.com
به دلیل وقت گیر بودن و تعداد زیاد قالب ها نتونستم دمو از همه قالب های رو بزارم که مطمعنا از اینایی که گذاشتم خیلی قشنگترن!!
از قالب های زیر نمونه هایی که فروشی هستند و توی نت نیست واسه دانلود رو هم دارم ..
2-تقریبا 15 تا از جدیدترین ورژن از قالب های فروشی سایت DBSTheme.com که قالب های سایت الگانت تمز رو فارسی می کنه+
برای نمونه :
قالب مجله خبری تفریحی Nexus با ابزار های تبلیغاتی | دی بی اس تم | قالب
قالب خبری ایرانی نگاره | دی بی اس تم، مرکز ارائه قالب وردپرس
قالب وردپرس ایرانی همیار | دی بی اس تم، فروش و فارسی سازی قالب وردپرس
قالب املاک ElegantEstate | دی بی اس تم، مرکز ارائه قالب وردپرس
قالب وردپرس The Professional | دی بی اس تم، مرکز ارائه قالب وردپرس
قالب وردپرس AskIt | دی بی اس تم، مرکز ارائه قالب وردپرس
3-به همراه چندین قالب از قالب های سایت Higgs.ir +
4- 12 قالب از wp-iran.com .
برای نمونه این قالب هاش رو :
http://wp-iran.com/t/cloud-1
قالب خبری نیوز ورلد نسخه 2.1 - قالب های فارسی برای وردپرس
قالب هنری نگاره - نسخه 1 | قالب های فارسی برای وردپرس
قالب مجله خبری باتیس – نسخه 1 - قالب های فارسی برای وردپرس
این سایت ها تقریبا از مشهور ترین سایت های فروش قالب های وردپرسی هستند که قالب هاشون بین 20 تا 60 هزارتومن بفروش میرسه .
من هر کدوم از قالب ها رو زیر قیمت میدم خدمتتون . حداقل 25 درصد تخفیف دارن
****(توجه کنید که این قالب ها اصل هستند و ریپ شده نیستند و نسخه ای هست که این سایت ها دارن میفروشن)****
:101:
در ضمن برای آشنایی بیشتر با من خدمتتون عرض کنم که عضو تیم سایتفطرس هستم که در زمینه قالب های وردپرس و اسکریپت فعالیت داریم و از شناخته شده ها هستیم .
پاسخ : فرصتی استثنایی: فروش زیر قیمت قالب های وردپرسی از بزرگترین سایت های ایران + 250 قالب