سوال در مورد نحوه شکایت از فروشنده vps
سلام
من حدود ۴ ماه پیش از ارناوب یک vps داشتم ، یک شب دیدیم سرور قطع شد و بعد از ۱ روز در جواب تیکتی که داده بودم گفتن که هارد سوخته ، و دیتاسنتر هارد رو تحویل میده و ما بک اپ رو منتقل می کنیم، بعد از ۳ روز که ما رو به بهانه های مختلف سرگردوندن گفتند که نتونستیم اطلاعات رو برگردونیم، ما گفتیم خسارت بدید، گفتند به ما رطبی نداره ، حدود ۲۰۰ گیگ نرم افزار تست شده روی سرور بود،
اون زمان با یک نفر مشورت کردم گفتند باید بیخیال بشی و نمیشه پیگیری کرد و از این حرفا، اما الان دیدم که میشه از طریق فتا پیگیری کرد، اما متاسفانه رفتم الان در پنل که از تیکت ها عکس بگیرم دیدم قسمت آخر تیکت هامون رو پاک کردند.
دوستان نظری دارند در مورد پیگیری؟؟
پاسخ : سوال در مورد نحوه شکایت از فروشنده vps
مدرک نداشته باشی کاره خاصی نمی تونی بکنی
هرچند با مدرکم کاری نمیشه کرد
به نظر من ، ما ها که زیاد با قوانین آشنایی نداریم ، بهتره کنار وایستیم و کار رو به یکی بسپاریم که بدونه چکار کنه ... :67:
اگه برات مهم ه ، و کیل بگیر ، پدر طرف بیار ! ، یکاری کن ، به ... خوردن بیافته ! :66:
اگر فروشنده در قوانین ذکر کرده باشه که بک آپ گیری از سرور مجازی انجام نمی شود مشتری موظف هست همیشه از اطلاعات بک آپ بگیرد و این شکایت رسیدگی نخواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
به نظر من ، ما ها که زیاد با قوانین آشنایی نداریم ، بهتره کنار وایستیم و کار رو به یکی بسپاریم که بدونه چکار کنه ... :67:
اگه برات مهم ه ، و کیل بگیر ، پدر طرف بیار ! ، یکاری کن ، به ... خوردن بیافته ! :66:
امید دیگه تو که می دونی ۲۰۰ گیگ نرم افزار مک تست شده یعنی چی! مهم ه ولی...
وکیل ها جرایم مجازی رو خیلی سخت قبول می کنند و اصلا واسه چیزایی در این حد کار رو نمی گیرند متاسفانه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
اگر فروشنده در قوانین ذکر کرده باشه که بک آپ گیری از سرور مجازی انجام نمی شود مشتری موظف هست همیشه از اطلاعات بک آپ بگیرد و این شکایت رسیدگی نخواهد شد
والا قبل از این اتفاق ذکر نشده بود، ولی بعدش قوانین رو عوض کردند و نوشتند این رو.
ولی تو تیکت هاشون گفتن که بک داده دیتاسنتر و تا چند ساعت دیگه برمیگردونیم که ....
جواب کلاه بردار را باید با کلاه برداری بدی
به نظر من کاری که تو پیام خصوصی گفتم رو انجام بده!
دیگه کاری نمیتونه بکنه
البته حواست باشه دقیق انجام بدی!
مسئولیتش با خودت
اگر کپی از متن تیکت به ایمیل شما از طرف ایمیل اونها ارسال میشوده و نام ایمیل مربوط به سایت هست می شود به عنوان که تیکت ها پاک کرده اند استناد کرد.
ولی احتمالا در قرارداد ذکر کرده اند که سرور مجازی دارای کارت رید و بک آپ گیری نیست و مسئولیت امنیت اطلاعاتون با خود شماست.