5 گيگ هاست وارز رايگان به مناسبت نوروز
با عرض سلام خدمت دوستان
شركت نسيم افتخار دارد كه به مناسبت سال نوي جديد سرويسي را بدينگونه به صورت رايگان عرضه نمايد :
سرويس لينوكس
فضا : 5 گيگ
پهنای باند : نامحدود
تعداد ایمیل : نامحدود
بانك اطلاعاتي ( MySql) : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
کاربر ftp : نامحدود
20$ : Google AdWords Credit
کنترل پانل : cpanel
پشتيباني : 7*24
وارز ساپورت
سرور ما داراي منابع قوي و همچنين داراي دو فايروال سخت افزاري براي محافظت از انواع حملات ميباشد
پشتيباني قوي ، نصب رايگان CMS : جوملا ، نيوك ،ويبوليتن نال شده (به همراه تمامي هكها) و پشتيباني از آنها
ساپورت رپيدليچ : نصب رپيد ليچ همراه با اكانت ويژه رپيدشير و مگاآپلود (رايگان و مشترك ) (ويژه : ورودي لينك رپيدليچ به صورت لينگ گروهي است )
تضمين صد در صدي سرعت و كيفيت
امنيت بالا :هيچ خللي در امنيت سرور به وجود نميآيد و اگر CMS را خود شركت نصب كند تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم
امكان ارسال ايميل گروهي بدون spam شدن (امكان و نرم افزار و دستورالعمل آن توسط شركت داده خواهد شد)
دوستاني كه سرويس زير را ميخواهند كافيست كه درخواست خود را پست دهند و از زدن پيام خصوصي اجتناب كنند :101:
پاسخ : 5 گيگ هاست وارز رايگان به مناسبت نوروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
با عرض سلام خدمت دوستان
شركت نسيم افتخار دارد كه به مناسبت سال نوي جديد سرويسي را بدينگونه به صورت رايگان عرضه نمايد :
سرويس لينوكس
فضا : 5 گيگ
پهنای باند : نامحدود
تعداد ایمیل : نامحدود
بانك اطلاعاتي ( mysql) : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
کاربر ftp : نامحدود
20$ : Google adwords credit
کنترل پانل : Cpanel
پشتيباني : 7*24
وارز ساپورت
سرور ما داراي منابع قوي و همچنين داراي دو فايروال سخت افزاري براي محافظت از انواع حملات ميباشد
پشتيباني قوي ، نصب رايگان cms : جوملا ، نيوك ،ويبوليتن نال شده (به همراه تمامي هكها) و پشتيباني از آنها
ساپورت رپيدليچ : نصب رپيد ليچ همراه با اكانت ويژه رپيدشير و مگاآپلود (رايگان و مشترك ) (ويژه : ورودي لينك رپيدليچ به صورت لينگ گروهي است )
تضمين صد در صدي سرعت و كيفيت
امنيت بالا :هيچ خللي در امنيت سرور به وجود نميآيد و اگر cms را خود شركت نصب كند تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم
امكان ارسال ايميل گروهي بدون spam شدن (امكان و نرم افزار و دستورالعمل آن توسط شركت داده خواهد شد)
دوستاني كه سرويس زير را ميخواهند كافيست كه درخواست خود را پست دهند و از زدن پيام خصوصي اجتناب كنند :101:
سلام
ببخشید دیتاسنتر کجاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
جدا ميشه اين کار رو هم کرد ؟
من ميخوام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eparsdata.net
سلام
ببخشید دیتاسنتر کجاست؟
در كشور آلمان
در ضمن هيچ مشكلي بابت تحريم نخواهيد داشت
ااااا
این آقا همون آقایی نیست که سرور مجازی رایگان می خواست بده !
تاپیکش دومین تاپیک پر بازدید شد بعد همه رو سرکار گذاشت !
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps...A7%D9%87-6157/
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
چه جالب الان 2 -3 تا یوزر جدید که کلا 1 دونه پست دارن میان میگن آره ما گرفتیم ازش خیلی حال داد و.....
بعد فرداش علی بابا میاد میگه به دلیل بی جنبگی دوستان نمیدیدم دیگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم
:101:
بزرگترین سایت های دنیا امکان هک شدند دارند و نمونه هاش هم زیاد هست ولی چطور شما تضمین میکنید که امنیت 100 درصد دارید واقعا جالب هست . فایروال سخت افزاری رو سرور دارید ؟
رو هم رفته افر خوبی دارید این همه امکانات و رایگان تازه تضمین امنیت 100 درصد و ... خوب این چه منافعی برای شما دارد که حاضر هستید خسارت هم بدید در صورتی که هاست رایگان هست به نظرتون منطقی هست :)
وااااای
چجوری بگم این آقا داره با عرض معذرت ... می کنه !
چرا کسی گووش نمی کنه !
به تاپیکی گفتم برید متوجه می شید
حتی اگر اسکريپتمون باگ داشته باشه شما تضمين هک نشدن ميديد ؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
ااااا
این آقا همون آقایی نیست که سرور مجازی رایگان می خواست بده !
تاپیکش دومین تاپیک پر بازدید شد بعد همه رو سرکار گذاشت !
الان اين يکی تاپيکش هم داره پر بازديد ميشه!
کاربرای در حال مشاهده رو ببين ! :)
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
آدرس سايت، آدرس پستی و شماره تلفن شرکت نسيم رو محبت ميکنيد جناب ؟
وارز :71: 5 گیگ :71: رایگان :71:
5 گیگی که میخوای بهم بدی هدیه میکنم به خودت :78: