تعرفه تبلیغات با این الکسا این سایت چقدر می ارزه ؟
پاسخ : تعرفه تبلیغات با این الکسا این سایت چقدر می ارزه ؟
کم زدید ولی شاید برای اول کار بهتر باشه زیاد بالا نبرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
کم زدید ولی شاید برای اول کار بهتر باشه زیاد بالا نبرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ja3er TVHost
به نظر من کَم زدید..
الان خوبه شکر با 1 سایت مذهبی شزوع کردیم خدا خودش میرسونه قیمت jaset tv host & behrooz_iri پیشنهادیتون برای هر پنل چنده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offlive
الان خوبه شکر با 1 سایت مذهبی شزوع کردیم خدا خودش میرسونه قیمت jaset tv host & behrooz_iri پیشنهادیتون برای هر پنل چنده ؟
با سلام
به نظر من فعلا" با همین قیمت 1 ماه تبلیغ بگیرد و بعدش حداقل 50% هزینه هر پنل رو ببرید بالاتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
به نظر من فعلا" با همین قیمت 1 ماه تبلیغ بگیرد و بعدش حداقل 50% هزینه هر پنل رو ببرید بالاتر
فکر خوبیه ولی کسی قدر نمیدونه الان محدود بعد 5-6 ماه واسم سفارش بنر اومده واسشون قرار دادم راضی هم بودند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
offlive
فکر خوبیه ولی کسی قدر نمیدونه الان محدود بعد 5-6 ماه واسم سفارش بنر اومده واسشون قرار دادم راضی هم بودند
والا دوست عزیز الان بیشتر سایت هایی که تبلیغ میدن یا پیلترشکن هستن یا سایت های فیلم و آهنگ اینا و متاسافانه شما نمیتونید بنر همچین سایت هایی رو بزارید وگرنه من خودم همین الان مشتری میشدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
والا دوست عزیز الان بیشتر سایت هایی که تبلیغ میدن یا پیلترشکن هستن یا سایت های فیلم و آهنگ اینا و متاسافانه شما نمیتونید بنر همچین سایت هایی رو بزارید وگرنه من خودم همین الان مشتری میشدم
فدات اره ما قند شکن میشیم
نظرات دیگر دوستان در انجمن شاپ کیپر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidjok
به نظر من بهتره روی محتوای سایت بیشتر حساسیت داشته باشی تا اینجور چیزا ، یعنی الان این قیمتی که گذاشتی رو در 2 هم ضرب کن مشکلی پیش نمیاد چون تا موقعی که به بازدید قابل قبولی نرسی هیچ فرقی نمیکنه . طراحی سایتت هم خوبه یعنی تو سایت های گرافیک که میشناسم از لحاظ ظاهری متفاوت هست و میتونه بکشه بالا خودشو