سرور مجازی برای ایمیل مارکتینگ میخوام.
قیمت برای هر اپی جدید رو بگید.
ساعتی حدود 5 هزار ایمیل .
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور مجازی برای ایمیل مارکتینگ میخوام.
قیمت برای هر اپی جدید رو بگید.
ساعتی حدود 5 هزار ایمیل .
سلام
ماهیانه 118 هزار تومان از هلند
هر آی پی اضافه ماهیانه 2 یورو
سلام
حرفه ای باشید ، هیچ سروری با رم معمولی و سی پی یو های معمولی ساعتی 5000 خروجی نمیده
این پلن ما رو هم ببینید
پنل های ارسال ایمیل انبوه دوباره راه اندازی شد. | طراحی سایت سارینو
دوست عزیز با هر دستاسنتری که باشید حتی اگر علنا اعلام کنند که با اسپم مشکلی هم نداریم! مهمترین گزینه تعداد ای پی است. شما با یک ای پی حداکثر بتونید ساعتی 200 الی 300 ایمیل رو ارسال کنید و مطمئن باشید بیش از این سبب اسپم شناخته شده ارسال ایمیل و بلوک آن خواهد شد. سایتهای ارسال ایمیل گروهی نظیر mailchimp.com هم هزاران ای پی روی سرور های متعدد دارند تا فعالیت می کنند شما هم برای ارسال 5000 ایمیل در ساعت باید حداقل 10 ای پی داشته باشید تا بتونید روز دوم هم به سرورتون لاگین کنید!
این نکته رو هم اضافه کنم که شما ممکنه در همون روز اول با همون یک آی پی 10000 ایمیل رو در ساعت اول بصورت رگباری ارسال کنید اما فقط همون 20 تا 30 تای نخست ارسال میشه و گزارش میل سرور رو که مشاهده کنید گیرنده که یاهوو باشه یا جیمیل کاملا دریافت از ای پی شما رو بلوک کرده و میل پست ریجکت شده. مگر اینکه بصورت برنامه ریزی شده لحظه به لحظه با میل سرور ها با ای پی متفاوت ارسال بشه همونطوری که سایت های ایمیل مارکتینگ که قانونی هم هستند مثل میل شیمپ عمل می کنند. توصیه می کنم بجای هزینه های بدون نتیجه از این سایت ها اکانت تهیه و ارسال کنید. چون نتیجه گرفتیم این رو به شما هم پیشنهاد می کنم. بزرگترین شرکت ها نظیر ایران سرور در مشهد هم برای ارسال ایمیل تبلیغاتی خودش اقدام نمی کنه و از سایت مشابه میل شیمپ ارسال می کنه و همچنین سفارشات سایت tabliq.com رو انجام میده. به هر حال موفق باشید.