نیاز به یک پنل پیام کوتاه با قابلیت پاسخگویی خودکار به صورت رندوم با اس ام اس های از پیش تعریف شده دارم
سلام دوستان
نیاز به یک پنل پیام کوتاه با قابلیت پاسخگویی خودکار به صورت رندوم با اس ام اس های از پیش تعریف شده دارم
کسی هست چنین پنلی داشته باشه؟
لطفا اگر کسی پنلش چنین قابلیتی نداره آفر ارسال نکنه
برای مثال 3 اس ام اس با محتوای
1.از خرید شما متشکریم
2.خرید شما با موفقیت انجام شد
3.خرید شما ناموفق بود
رو داریم > وقتی یوزر به شماره ی اختصاصی ما اس ام اس عدد 1 رو ارسال کرد پس از دریافت اس ام اس از طرف سامانه ، سامانه یکی از 3 پیامک را به صورت رندوم ارسال کند،
یا حداقل قابلیت ارسال یک اس ام اس از پیش تعریف شده را به صورت خودکار داشته باشد
پاسخ : نیاز به یک پنل پیام کوتاه با قابلیت پاسخگویی خودکار به صورت رندوم با اس ام اس های از پیش تعریف شده دارم
در خدمتتتون هستیم...
با شماره اختصاصی این قابلیت برقرار هست....
ورود به سامانه پیام کوتاه تیک دیتا
درمورد اطلاعات پلان ها و یوزر دمو
پنل های دائمی پیامک... شروع از رایگان. ماژول whmcs
پاسخ : نیاز به یک پنل پیام کوتاه با قابلیت پاسخگویی خودکار به صورت رندوم با اس ام اس های از پیش تعریف شده دارم
با سلام و وقت بخیر خدمت شما
فکر کنم شما احتیاج به منشی هوشمند دارین، کار منشی هوشمند به این صورت هستش که شما یه سری کلید واژه به همراه پیامک جوابشون از قبل تعیین می کنید...
حال کاربر هر کدوم از کلید واژه هارو به خط اختصاصی شما ارسال کنه اون پیامکی که شما تعیین کردین براش ارسال میشه...
در صورت تمایل این قابلیتی که عرض کردم خدمتتون روی پکیج های ویژه ما موجود هستش...
پکیج های ویژه شامل 2 خط اختصاصی با پیش شماره های 1000 و 3000 هستن که هدیه داده میشه و 8 خط عمومی رند هم موجوده که می تونین از اون ها هم استفاده کنین...
تعرفه هر پیامک هم در پکیج های ویژه فقط 90 ریال هستش...
می تونین قیمت پکیج ها و امکاناتشون رو در اینجا مشاهده کنید...
خوشحال میشیم بتونیم در خدمتتون باشیم..
موفق و پیروز باشید
با سلام
اگر خواستید پنل فوق حرفه ای با امکاناتی همچون نوبت دهی پیامکی داشته باشید
با ما در ارتباط باشید:
hivait@yahoo.com
سلام
از تاپیک دیدن نمایید.برای امکان موردنظر باید خط اختصاصی بخرید
http://www.webhostingtalk.ir/f214/85797/
درود
درخواست شما در پنل ما موجود است.
آی دی یاهو : ali750011@yahoo.com
با سلام
در خدمتیم قربان....
پنل دموی ما رو مشاهده بفرمایید:
http://sms.ariaideh.com
user & pass: test
سفارش | سامانه هوشمند پیام کوتاه آریا ایده
پیروز باشید
با سلام
این امکان در سامانه ما وجود دارد
پاسخگو ابزار مورد استفاده ی شما می باشد
می توانید دمو را مشاهده بفرمایید
sms.mediasms.ir
user & pass : demo
تعرفه ی ارسال 99 ریال
پنل رایگان
شماره ی اختصاصی 14 رقمی 10400تومان
--------------------
اگرم این پاسخگوی نیاز شما نبود می تونید از پنل حرفه ای با امکانات ویژه ی زیر استفاده کنید
media-payamak.ir
user pass : demo
ابزار منشی و منشی هوشمند براتون کارساز هست
تعرفه ی ارسال 86 ریال
خواستین در خدمتیم
موفق باشین دوست من
در خدمتم با شماره اختصاصی 14 رقمی رایگان
قیمت پنل سالانه 30 هزار تومان