آيا ميدانستيد برای کاربرانی که درگاه سامان از طرف زرين پال فعال شده علاوه بر نام وبسايت شما، لوگوی سايت شما هم نمايش داده ميشه ؟
فایل پیوست 14234
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا ميدانستيد برای کاربرانی که درگاه سامان از طرف زرين پال فعال شده علاوه بر نام وبسايت شما، لوگوی سايت شما هم نمايش داده ميشه ؟
فایل پیوست 14234
چه باحال جدیدا اینجوری شده ؟!
ولی حیف بعد 3 4 روز هزینه رو واریز می کنه به حساب مشتری
سلام
فکر کنم کمی درصد بیارید پایین و تسویه حساب زودتر انجام بدید دیگه همه میان سمت شما
اين درگاه (زرين گيت) برای کاربرانی که در سطح تاييد طلائی باشن و تعداد تراکنش های مناسبی داشته باشن در کنار درگاه غير مستقيم (وب گيت) فعال ميشه.
با توجه به اينکه کاربران طلائی ازين درگاه استفاده ميکنن زمان تسويه تراکنش هاشون 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
من از زرین پال پرسیدم جریان چیه
بهم گفتن این نوع درگاه برای سطح طلایی هست و روزانه بیش از 30 تراکنش دارند
مثلا اگر 48 تا تراکنش هم باشه فعال ميشه.
اما اگر سايتی در زرين پال تراکنش نداشته باشه و از سايت ها يا درگاه های ديگه استفاده کنه و حالا بخواد ازين طرح استفاده کنه چنين چيزی انجام نميشه. اما اگر سايتی خدماتش رو از سايت زرين پال انجام ميده الان هم مساعدت ميشه و قطعا پيشنهادات مناسبی ارائه ميشه. موارد رو به صورت اختصاصی در تيکت درخواست درگاه پرداخت خودتون پيگيری کنيد. همکاران شما رو برای دريافت اين سرويس راهنمائی ميکنن.
با زرین پال کار کردم
خیلی اذیتم کرد
زمان واریزش زیاد بود و همین طور هم درگاه درست حسابی واسه سایت ها نداشت
کلید های پرداختشم اگر میخواستی باهاش لینک دانلود یک فایل رو بفروشی با یک کلیک راست میشد لینک دانلود رو قبل از خرید برداشت
بهترین کلید پرداخت رو پارس پال میده که جاوا هستش هر کسی نمیتونه لینک رو در بیاره و بهترین درگا هم به نظرم جهان پای میده که دارم الان با جهان پای کار میکنم
یک اسکریپت داره میتونی خودت قالبش رو هر جور دوست داری ادیت کنی
سرعت واریزش هم کمتر از 6 ساعت ، توی اسکریپتش هم مدیریت تراکنش ها داره میتونید همه مشخصات پرداخت کننده که تو فرم وارد شده + شماره تراکنش و موضعیت پرداخت رو ببینید
درگاهش هم مستقیم هست و میتونید به دلخواه خودتون یکی از 5 بانک موجود در پنل رو انتخاب کنید
در کل پارس پال و زرین پال از نظر من خوب نیست پارس پال هم دلیلش حساسیت زیاد روی آدرس و آی پی و همین طور زمان پرداخت