سلام
من برای تبدیل بکاپ سی پنل به دایرکت ادمین طبق یک آموزشی پیش رفتم و حالا بکاپ تبدیل شده در دایرکتوری home/export هست . میخوام بدونم چه جوری میشه فایل های موجود تو اکسپورت رو ببینم و بعد انتقالش بدم به مسیری که بتونم از دایرکت ادمین ریستورش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من برای تبدیل بکاپ سی پنل به دایرکت ادمین طبق یک آموزشی پیش رفتم و حالا بکاپ تبدیل شده در دایرکتوری home/export هست . میخوام بدونم چه جوری میشه فایل های موجود تو اکسپورت رو ببینم و بعد انتقالش بدم به مسیری که بتونم از دایرکت ادمین ریستورش کنم؟
با سلام
بهترین حالت نصب پلاگین explorer در سرور هست.
اموزش نصب :
به ترتیب دستورات زیر رو اجرا کنید.
حالا وارد کنترل پنل خودتون شید و میبینید یک گزینه به نام explorer هست (دقیق اسمشو نمیدونم داخل دایرکت ادمین)کد:rm -fv cse.tgz
wget http://www.configserver.com/free/cse.tgz
tar -xzf cse.tgz
cd cse
sh install.sh
cd ..
rm -Rfv cse/ cse.tgz
و از طریق اون کلیه فایل های سرور رو ببینید و جابه جای انجام بدید
این پلاگین چیزی شبیه فایل منیجر موبایل هست :دی
موفق باشید.
یه سوال دیگه
فایل بکاپ تو چه شاخه ای باشه که بشه از پنل ادمین da ریستورش کرد ؟
ببخشید ولی فکر کنم این پلاگین فقط برای سی پنل هست . من برای da لازم دارم
ارور هنگام نصب :
کد HTML:[root@nicdata cse]# sh install.sh
mkdir: cannot create directory `/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/configserver': No such file or directory
chmod: cannot access `/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/configserver': No such file or directory
mkdir: cannot create directory `/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/configserver/cse': No such file or directory
chmod: cannot access `/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/configserver/cse': No such file or directory
`cse.cgi' -> `/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/configserver/cse.cgi'
cp: cannot create regular file `/usr/local/cpanel/whostmgr/doc