کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
سلام بر دوستان
این سایت :
www.ravok.ir
و ساب دامینش که مال دانلوده:
dl.ravok.ir
بلافاصله پست هام توی سایتش منتشر میشه
نمی دونم با آی فریم با چی
جالب اینجاست که چند دقیقه بعد از انتشار پستم که بازدید کننده نداشت توی این سایت 2 تا بازدید گوگل اومده بود
توی سی پنل اون قسمت deny ip آی پی شو وارد کردم ولی الان دیدم بازم پستهای جدیدم که بعد از بن کردن انتشار دادم داخل سایتشه
آی پیش اینه دیگه:
176.9.98.58
چیکار باید کنم؟
ممنون میشم دقیق بگین
پاسخ : کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
از بخش hotlink protection میتوانید مطالبی مثل عکس را از قرار گرفتن در سایت دیگری جز سایت خودتان جلوگیری کنید
پاسخ : کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
احتمالا از فید استفاده میکنه ، فید شما هم جز گروهی باشه که توی گوگل ریدر ساخته .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
از بخش hotlink protection میتوانید مطالبی مثل عکس را از قرار گرفتن در سایت دیگری جز سایت خودتان جلوگیری کنید
ممنون از شما ولی میشه توضیح بدین چطور اینکارو انجام بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
احتمالا از فید استفاده میکنه ، فید شما هم جز گروهی باشه که توی گوگل ریدر ساخته .
خوب چطوری باید جلوشو بگیرم
جلوشو نمیشه گرفت جز اینکه بلکل سیستم فید(rss و atom) سایتتو رو تعطیل کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
بله تنها راهش همینه که دوستمون اشاره کردن
Re: کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
چطور باید تعطیلش کنم
روی بازدید سایت اثر منفی داره تعطیل کردنش؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
دوست عزیز حل نکن
این سایت یه سالیت موتور جستجوی دانلود هست
و وقتی شما مطلب میزاری از مطالب شما بر میداره و تو دیتابیسش ذخیره میکنه و در نتیجه به سایت شما ورودی میده مثل گوگل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
تایید میشه همین کاربهترینه
Re: کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
دوست عزیز حل نکن
این سایت یه سالیت موتور جستجوی دانلود هست
و وقتی شما مطلب میزاری از مطالب شما بر میداره و تو دیتابیسش ذخیره میکنه و در نتیجه به سایت شما ورودی میده مثل گوگل
نه عزیز منم همین فکرو می کردم
ولی خیلی با گوگل متفاوته
یعنی بازدید کننده رو به سایت اصلی ارجاع نمی ده
ولی با این حال دوستان دیگه بازم نظر بدن
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2