سلام دوستان . اگر Cloud Linux به صورت 30 روز تریال نصب کنیم اگر لایسنس خریدیم دیگه نمیشه باهاش کار کرد ؟میشه ادامه به استفاده کردن داد ازش ؟
و اینکه میشه دایرکت ادمین هم روش نصب کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان . اگر Cloud Linux به صورت 30 روز تریال نصب کنیم اگر لایسنس خریدیم دیگه نمیشه باهاش کار کرد ؟میشه ادامه به استفاده کردن داد ازش ؟
و اینکه میشه دایرکت ادمین هم روش نصب کرد ؟
بله همیشه کار کرد و مشکلی نخواهید داشت فقط کرنل و yum قابل آپدیت نخواهد بود
بله با دایرکت ادمین نیز سازگار می باشد اما در کل روی سی پنل performance بهتری خواهید داشت
بنده هم عرض کردم با سی پنل بسیار سازگارتر هستش
روی دایرکت ادمین هم کار میکنه مشکلی نداره اما گاهی مشکلاتی در Live manager داره
منظور از آپدیت
می باشد که اگر لایسنس نخرید قابل بروزرسانی به نسخه های جدید نمی باشدکد:yum update -y
بنده شخصا علاقه ای به کلود ندارم اما اگر هاستینگی دارید که بیش ار 200 سایت رو سرویس میدید و توانایی مانیتورینگ دائم سایت ها رو ندارید cloud گزینه مناسبی هستش و ثبات بهتری خواهید داشت و over usage یک سایت کل سرور را مختل نخواهد کرد
دوستان 30 روزه تریال روی سی پنل نصب کردم
فردا اکسپایر میشه اکسپایر بشه سیستم عامل دچار اختلال میشه؟
میشه همچنان از کلود لینوکس استفاده کرد و لایسنسش رو خریداری نکنم یا باید کلود رو حذف بکنم؟
اگه لایسنس خریداری نکنم به نسخه های جدید نمیشه ارتقا داد گفتین yum از کار میافته برای کل سیستم عامل از کار میافته؟ یا فقط کلود لینوکس کرنلش اپدید نمیشه دیگه.
اگر حذف نکنم و لایسنس نگیرم مشکلی بوجود میاد؟
راستی نسخه تریالش محدودیت داره؟ تمام امکانات کلود لینوکس رو نمیشه استفاده کرد ازش؟
من چند پلاگینش رو نصب کردم ولی از قابلیت تغییر نسخه php با اینکه مشکلی در نصب نبود و اجرا میشد نتونستم استفاده بکنم.
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه بهم؟