فروش ویزا کارت 100 دلاری با 63 دلار موجودی با قیمت فوق العاده به دلیلی نیاز مالی
باسلام خدمت دوستان
یک عدد ویزاکارت با موجودی 63 دلار و با اعتبار تا تاریخ سپتامبر 2014 صادر شده امارات به دلیل نیاز مبرم به پول م بی استفاده بودن کارت به قیمت 150000 تومان بفروش میرسد
پرداخت آنلاین از درگاه بانک ملت و پارسیان نیز امکانپذیر میباشد
پاسخ : فروش ویزا کارت 100 دلاری با 63 دلار موجودی با قیمت فوق العاده به دلیلی نیاز مالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام خدمت دوستان
یک عدد ویزاکارت با موجودی 63 دلار و با اعتبار تا تاریخ سپتامبر 2014 صادر شده امارات به دلیل نیاز مبرم به پول م بی استفاده بودن کارت به قیمت 150000 تومان بفروش میرسد
پرداخت آنلاین از درگاه بانک ملت و پارسیان نیز امکانپذیر میباشد
سلام
قابلیت اکتیو کردن پیپال را داره
شماره تماس پ.خ می کنید
پاسخ : فروش ویزا کارت 100 دلاری با 63 دلار موجودی با قیمت فوق العاده به دلیلی نیاز مالی
بیشتر از ۱۰۰ دلار نمیشه شارژ کرد؟؟
قابل شارژ است؟
فیزیکی یا مجازی؟
اینترنت بانک دارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassan5099
سلام
قابلیت اکتیو کردن پیپال را داره
شماره تماس پ.خ می کنید
سلام دوست عزیز بلی میتونه اکتیو کنه و اگر خواستید خودم نیز میتونم براتون اکتیو کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Host-Fa.net
بیشتر از ۱۰۰ دلار نمیشه شارژ کرد؟؟
دوست من هر مقداری که نیاز داشتید میتونید بفرمایید براتون شارژش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
قابل شارژ است؟
فیزیکی یا مجازی؟
اینترنت بانک دارد؟
مجازی هست و قابل شارژ
دوست عزیز آیا امکان دریافت صورتحساب توسط خودمان و شارژ کارت توسط خودمان وجود دارد یا نه ؟ و هزینه سالیانه نگهداری و درصد شارژ کارت و زمان انقضای کارت چه زمانی هست و خواهشا در پیام خصوصی بفرمایید که از کدام سایت تهیه کردید؟
چطور توسط خود ما امکان شارژ وجود دارد؟
صورت حساب و اینترنت بانک را هم لطفا بفرمایید
بنده خریدارم اطلاعات تماس را بدهید
فقط سقف واریز و دریافت ندارد؟
از چه کشوری است؟
لیمیت خاصی ندارد؟
با پیپال چگونه باید شارژ بشه؟ از داخل پنل درگاه دارد پیپال یا باید به پایالمان وصل بکنیم و از آن راه واریز بکنیم؟
كارت از ايشان خريداري شده و منتظر تحويل هستم.
بنده هم خریداری کردم
مگر یک دونه نداشتند؟:دی شما خریدید یا ما؟