بهترین نرم افزار ویرایش و راست چین کردن html , css
با سلام
دوتا سوال داشتم :
1. بهترین نرم افزاری که بتونه live کد های html , css رو نشون بده که همزمان ویرایشمونم نشون بده چیه ؟
2. آیا هنوز هیچ نرم افزاری ساخته نشده که بتونه فایلای html , css رو راست چین کنه به وجود نیومده ؟ یا مثلا بصورت گرافیکی بتونیم راست چین کنیم .
ممنونم میشم اگر دوستانی که تجربه دارن راهنماییم کنن.
پاسخ : بهترین نرم افزار ویرایش و راست چین کردن html , css
سلام
1.نرم افزار فرانت پیج
2.اگر ساخته شده بنده اطلاع ندارم
موفق باشید
FrontPage رو که خدا بیامرزه...
در مورد فارسی سازی و RTL کردن قالب هم اگر حوصله ندارید دستی و تمیز انجامش بدهید، با یک اسکریپت ساده PHP که روی localhost یا سرور اجرا بشه میتونید همه right ها رو left کرده و همه left ها رو هم right کنید و ضمنا margin ها و padding های یک خطی رو نیز به هر صورتیکه نوشته شده اند تشخصی داده و پردازش کنید. و ... .
موفق باشید
frontpage سیالهاست که از رده خارج هستش و هیچ سازگاری با تکنیک های جدید web design مثل html5-css3 و.. نداره
پیشنهاد میکنم خدمتتون از Microsoft Expression Web استفاده نمایید که از شرکت مایکروسافت می باشد و بسیار کاربر پسند میباشدi
با تشکر .
پس بهترین نرم افزار در حال حاضر Microsoft Expression Web هست ؟ چون هیچ کدومشونو ندارم میخوام دانلود کنم
درمورد راستچین کردن دستی خیلی حال گیری هست گفتم شاید نرم افزاری باشه که حالا اتو ماتیک که هیچ حداقل گرافیکی بشه سریع تر این کارو کرد . پس هنوز باید دستی انجام بدم .
بهترین نمیشه گفت اما راحت و کاربر پسند هستش و محیط قابل قهمی داره با تکنولوژی های جدید هم سازگاری داره و قابلیت تست Multi Browsing را نیز دارا هستش .
Adobe Dreamweaver CS5.5 v11.5 Build 209 ME
چطوره ؟ بین این و ماکروسافت کدومشون بنظرتون بهتره و چرا؟
دوست من بنظرم هرگز پی چنین چیزی نباشید که نیست و نخواهد هم بود
بهترین نرم افزار همون notpad++ هست که واقعا بینظیر هست
پی این چیزها نباشید ک نیست
به نظر من
Dreamweaver
چند ساله بدون مشکل دارم استفاده میکنم
سلام
به جای وقت تلف کردن برای پیدا کردن نرم افزار های حرفه ای که کار باهاشون پیچیده هست تا حدودی ، بهتر هست شروع کنید به یادگیری css
موفق باشید