راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip
سلام. آقا ما یه سایت داریم psgame.ir میخام براش دانلود با لینک مستقیم بزارم البته به صورت VIP. کلا هیچی در مورد لینک مستقیم و VIP نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید من و هم درباره اینکه باید چه نوع هاستی برای دانلود و با چه قیمتی تهیه کنم و هم چطور اون رو VIP کنم.بسیار ممنون میشم.
پاسخ : راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dibahost
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!
بله با حرف ایشون موافقم اگر تعداد دانلودها بسیار پایینه همون سرور مجازی کارتون رو راه می اندازه. از جایی که وی پی اس می خرید بگید براتون آپاچی نصب کنند و تنظیمات رو انجام بدن به همین سادگی
سلام
خواستید براتون انجام می دم
یاهو: *********
هزینه ساخت وی آی پی بصورت حرفه ای و اکانت ساز خودکار 500هزارتومان
یک اسکریپت حرفه ای برای دانلود VIP دوستان در همین انجمن کد نویسی کرده اند .
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76472/
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟
شما اول بگو نهایت پولی که میتونی خرج کنی چه قدر هست؟ vip و سرور و هاست و پنل و ... هرک دوم قیمت داره..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟
با توجه به میزان هارد شما، بهتر سرور اختصاصی بگیرید
سلام بر روی سرورهای مجازی و یا سرور اختصاصی که از خود ما تهیه کنید کانفیگ وی آی پی رو براتون رایگان انجام میدیم
irwebco.com