پاسخ : مشکل با Website panel
کد:
Hello,
This is generally caused by 1 of the following 3 -
1) You removed the wwwroot the website was pointing at. The folder the website was pointin at must always be present. IE, by default, each website in WSP is under domain.com/wwwroot . So, if you remove either wwwroot or domain.com, you'll need to recreate that structure.
2) The web.config you are using is malformed. To check this, simply move the web.config to outside of the wwwroot or remove it. If that was the cause then the websitepanel website properties will show up fine.
3) The permissions on the wwwroot or the files within (mainly web.config) are not correct. Simply go to the file manager, and click on the lock box beside wwwroot of the domain name in question and set it to have read (at least) and write for the domain.com user in question.
شما پورت 9002 رو بایند کردید که اینترپرایس سرور هست یا بایند رو بردارید یا اینکه یک ای پی دیگه بخرید برای اون باید آی پی ها متفاوت باشه برای پورت 9001 و 9002
خیلی ممنون از شما که وقتتون رو گذاشتید .اما هیچی از این متن متوجه نشدم
نقل قول:
شما پورت 9002 رو بایند کردید که اینترپرایس سرور هست یا بایند رو بردارید یا اینکه یک ای پی دیگه بخرید برای اون باید آی پی ها متفاوت باشه برای پورت 9001 و 9002
اگر ممکنه لطف کنید! اجازه بدید ادد کنم تا خودتون چک بفرمایید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dibahost
خیلی ممنون از شما که وقتتون رو گذاشتید .اما هیچی از این متن متوجه نشدم
اگر ممکنه لطف کنید! اجازه بدید ادد کنم تا خودتون چک بفرمایید؟
مشخصات ریموت ویندوز پیام خصوصی کنید تا درستش کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
مشخصات ریموت ویندوز پیام خصوصی کنید تا درستش کنم.
ممنون از شما پیام خصوصی شد!
لطفا نتیجه رو پ.خ کنید:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dibahost
ممنون از شما پیام خصوصی شد!
لطفا نتیجه رو پ.خ کنید:x
مشکل حل شد: 88.150.194.179 - /
نقل قول:
نوشته اصلی توسط