پاسخ : مشکل با آپلود فایل
اشتباه کردم پول دادم به این تهران سرور کلاه بردار بی سواد اینم آدرس سایتش سامانه پشتیبانی تهران سرور - اعضا
حتی نمیتونست انجنیکس نصب کنه هیچی بلد نیست امنیتم نتونسته اکی کنه
اما شماره ثابت داره
بخدا صبح رفتم آگاهی شکایت کردم ازش شماره ثابتشو دادم آدرس بگیرم و پیگیری قانونی بشه
خیلی منو اذیت کرد
کلی بهم ضرر زد
یک سرور خریدم دفعه اول نتونست انجنیکس نصب کنه گفت سرورت داغونه اون سرورو بدون بازگست هزینه بیخیال شدم
سرور اختصاصی جدید خریدم اینم نتونست اکی کنه انداخت تغسیر پلاگین انجنیکس گفت به پشتیبان امجنیکس پنل بگو پلاگینت مشکل داره
خلاصه یک هفته سرکارم گزاشت درصورتی که گفته بود 8تا12 ساعته انجام میدم
همه مشتریهام پریدن خیلی هاشونم اومدن در خونمون !!!
ایت آدم بخواطر 50 هزار تومنی که از من گرفت ضرر ملیونی بهم زد همشو ازش میکشم بیرون
برای اینکه اینگونه آدم ها (دور از بچه های وب هاستینگ تالک) درس عبرت بگین کاری میکنم خودش بیاد تو همین پست ابراز پشیمونی کنه
مدیران انجمن اگه ناراحت شدن میتونم مدارک رو هم قرار بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
اشتباه کردم پول دادم به این تهران سرور کلاه بردار بی سواد اینم آدرس سایتش
سامانه پشتیبانی تهران سرور - اعضا
حتی نمیتونست انجنیکس نصب کنه هیچی بلد نیست امنیتم نتونسته اکی کنه
اما شماره ثابت داره
بخدا صبح رفتم آگاهی شکایت کردم ازش شماره ثابتشو دادم آدرس بگیرم و پیگیری قانونی بشه
خیلی منو اذیت کرد
کلی بهم ضرر زد
یک سرور خریدم دفعه اول نتونست انجنیکس نصب کنه گفت سرورت داغونه اون سرورو بدون بازگست هزینه بیخیال شدم
سرور اختصاصی جدید خریدم اینم نتونست اکی کنه انداخت تغسیر پلاگین انجنیکس گفت به پشتیبان امجنیکس پنل بگو پلاگینت مشکل داره
خلاصه یک هفته سرکارم گزاشت درصورتی که گفته بود 8تا12 ساعته انجام میدم
همه مشتریهام پریدن خیلی هاشونم اومدن در خونمون !!!
ایت آدم بخواطر 50 هزار تومنی که از من گرفت ضرر ملیونی بهم زد همشو ازش میکشم بیرون
برای اینکه اینگونه آدم ها (دور از بچه های وب هاستینگ تالک) درس عبرت بگین کاری میکنم خودش بیاد تو همین پست ابراز پشیمونی کنه
مدیران انجمن اگه ناراحت شدن میتونم مدارک رو هم قرار بدم
دوست گرامی پسندیده تر این هستش قبل اینکه تاپیک شکایت از کسی بزنید از طریق خدمشون پیگیری کنید دستکم 2 روز فرصت برای پیگیری بدید بعد اقدام کنید به هرحال آدمیزاد هستش و کم و زیاد داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
دوست گرامی پسندیده تر این هستش قبل اینکه تاپیک شکایت از کسی بزنید از طریق خدمشون پیگیری کنید دستکم 2 روز فرصت برای پیگیری بدید بعد اقدام کنید به هرحال آدمیزاد هستش و کم و زیاد داره
جناب انجنیکس وب عزیز خدا شاهده که من خیلی مراعات حالشونو کردم یک هفته هست با خودشون در تماسم اما نتیجه ای نداشت
من دوست ندارم آبروی کسیو ببرم اما قصدم اطلاع رسانی به سایر دوستان بود
واقعا سطح اطلاعاتشون در ضمینه کانفیگ 0 هست بعد ادعا میکردن که قول کانفیگ هستن !