سلام
دوستان کسی می تونه شرایط نمایندگی resellerclub بگه؟ چند دلار نیاز داره و چطوره؟ بعضی سایت ها یک پنل مخصوص به خود برای نمایندگی دارن چطور راه اندازی کردن؟ مثلا Reseller Section ? به جز resellerclub نمایندگی بهتری هم هست برای ایرانی ها؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان کسی می تونه شرایط نمایندگی resellerclub بگه؟ چند دلار نیاز داره و چطوره؟ بعضی سایت ها یک پنل مخصوص به خود برای نمایندگی دارن چطور راه اندازی کردن؟ مثلا Reseller Section ? به جز resellerclub نمایندگی بهتری هم هست برای ایرانی ها؟
خوب اگر من 499$ شارژ کنم قیمت ها پایینتره. حالا اگر بار بعد 200$ شارژ کنم قیمت ها در سطح تخفیف 499$ حساب می شه یا بر می گرده به حالت عادی؟
ببینید شما اگر 2000$ هم شارژ کنی نهایت تخفیف شما 50 سنت باشه. به فرض اگر اونی که پنلش 99$ خریده دامنه .com باشه 9.99$ برای اونی که 400$ شارژ کنه شاید بشه 9.7$ . همین.
لیست قیمت ها برای هر سیلاب رو ببینید.
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub
خوب زده برای مثال دامنه .com اگر $99 شارژ کنی $9.99 و $2999 شارژ کنی $8.89 ثابت می شه. خوب 1.1$ باز خوبه
چطور باید همچین پنلی درست کرد؟ Reseller Section
اولا که کسی بخاطر 1$ نمیاد 2999$ شارژ کنه یا ثبت کنه پنلش رو.دوما شما اگر نمایندگی بگیری پنل برای ورود و خروج نماینده ها
و مشتری هاتون به صورت اختصاصی داده میشه.
با لوگو و دامنه اختصاصی مثل این دامنه ما
Welcome
برای شروع 99$ رو تهیه کنید
کار درست نیست این همه پول رو به جیب ابن نامردا برزین.
Signup | ResellerClub
ثبت نام کنید بعد بدین به کسایی که با پای پل پرداهت دارن براتون انجام میدین.
اگه عجله ندارید صبر کنید تا چند روز دیگه براتون من انجام میدم اگه عجله دارین که بچه های انجمن هستن
ممنون. مجموع شارژ هارو حساب می کنه یا یکبار شارژ؟ مثلا دوبار 200$ یکبار 100$ شارژ کنی تخفیف 499$ شامل نمی شه؟
نخیر. اینجوری نیست که شما خورد خورد شارژ کنی.وقتی که شد 499$ آفر بدن.یک دفه ای باید شارژ کنید.