لطفا راهنمایی کنید. این سرور چند سایت رو می تونه بالا بیاره چه سروری برای کار من مناسبه
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای هاستینگ بگیرم
لطفا راهنمایی کنید با سرور زیر چند سایت رو می تونم بالابیارم بدون افت سرعت
kimsufi KS R-8G
cpu : intel i3 2130 3.4+ GHz
Cores / Threads : 2 /4
Ram : 8 GB
HDD : 2x 1 TB
نظرتون در مورد سرور های کیمسوفی و OVH چیه؟
شما چه سروری رو برای میزبانی سایت پیشنهاد میدید؟ از چه دیتاسنتری؟
چون شرکت تازه تاسیس هست نمی خوام سرور گرون قیمت بگیرم و دنبال سروری هستم که هزینه ای بین 100 تا 200 هزار تومان در ماه برای داشته باشه
و به نظر شما کار درسته که سرور اختصاصی رو به یک سرور مجازی تبدیل کنیم بعد لایسنس vps سی پنل رو بگیریم که ارزون تر پامون بیفته؟ با این کار کیفیت سرور میاد پایین؟
مرسی
پاسخ : لطفا راهنمایی کنید. این سرور چند سایت رو می تونه بالا بیاره چه سروری برای کار من مناسبه
پاسخ : لطفا راهنمایی کنید. این سرور چند سایت رو می تونه بالا بیاره چه سروری برای کار من مناسبه
سلام
این سرور قوی نیست با توجه به سی پی یو سری i3
ولی برای شروع در مدت خیلی کوتاه می تونه راه بندازه کار شما
در ضمن پشتیبانی بسیار ضعیفی داره ( شنبه یک شنبه که به کل تعطیلن)
پیشنهاد بنده به شما انتخاب از دیتاسنتر دیگری هست ما خودمون نزدیک به یکسال با کیمسوفی کار می کردیم که پشیمون شدیم الان هم فقط با دیتاسنتر yesup کانادا کار می کنیم
برای میزبانی یک سایت شاید مناسب باشه
اما وب هاستینگ اصلا !
برای شروع به نظرم سرور خوبی است(نگفتم دیتاسنترش هم خوب است)... بیشتر از اینکه مشخصات سرور مهم باشد نحوه کانفیگ مهم است... اگر روی همین سرور بخواهید ویندوز سرور نصب کنید و هاست ویندوز ارائه دهید حداقل 20 سایت نسبتا پربازدید را جواب می دهد... بالطبع برای لینوکس بیشتر از این ها خواهد بود;)
از المان بگیرید هم پینگ مناسبی داره هم سی پی یو بالاتر قیمتشه هم مناسبه