تجربه خريد هاست 65000 تومني
براي 100 مگ هاست 65000تومن چند ماه پيش پول دادم8-}
تا ديروز سايت به مشكلي بر نخورده بود تا اينكه ديروز داشتم به پنل پلسك ور ميرفتم يه ارور اومد هر كاري كردم سايت بالا نميومد:-<. ساعت 5:20 بود به شركت زنگ زدم اما ساعت اداري تموم شده بود.:66:
يه تيكت زدم گفتم فردا صبح بهش رسيدگي ميكنن حتما:77: 19 دقيقه بعد اين جواب رو دادن:
بنام خدا
با سلام و درود خدمت شما دوست عزيز
اجازه دهید برای شما بررسی شود .
ما از ارائه پشتیبانی به شما خوشحالیم ؛ با ما راحت باشید
----------------------------
سايت درست نشد تا 8شب دوباره تيكت زدم اين جواب رو دادن:
بنام خدا
اجازه بديد مهندس ----------- پاسخ مي دهند.
-------------------------------------
بعد بهم گفتن كه فقط براي سايت شما مشكل پيش اومده و .........
---------------------------------
صبح ساعت 10 تماس گرفتم شركت با مدير پشتيباني شركت صحبت كردم. و اينرسي گفتم كه تو اين قسمت پلسك بودم و داشتم اكانت ftp ميساختم و ..... كه بهم گفتن يه كاري كردي و تا چند دقيقه ديگه درست ميشه.
ساعت 10:47 دقيقه اين ايميل اومد:
بنام خدا
با عذرخواهی از شما
مشکل سایت شما حل شد .
-------------------------------------
بعد با موبايلم تماس گرفتن گفتند كه مشكل حل شده.
حالا ما يه ريسلر شخصي داريم 5گيگ خريديم ماهي 6تومن براي سايت هاي تست هست.
شنبه دچار مشكل شده هنوز امروز مشكلش حل نشده:107:
1هفته فكر ميكنم طول ميكشه:67:
در نهايت اينهمه حرف زدم كه بگم شايد اولش بهتون فشار بياد براي 100 مگ هاست 65تومن بديد اما مطمئن باشيد شبها راحت تر ميخوابيد.
اينقدر دنبال هاست ارزون نباشيد:111:
پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني
سلام.
فکر کنم دارم خواب میبینم (تاپیک توهم نیست ؟)
خوب منطق هر کس (که بهش رجوع کنه) اینو میگه که:
هزینه ماهیانه سرور ها + هزینه دفتر کار + هزینه کارمندان (حداقل 4 تا) + هزینه های جانبی + یکم سود = پول هاست !
اگر دقت کنید، 65 هزار تومان، *** اصلاً *** زیاد نیست !
با تشکر.
فکر کنم بدونم چه شرکتی هست l-)
کیفیت رو فدای قیمت نکنید
منم فهميدم چه شركتيه :66:
دوست عزیز همین که جواب شما رو میدن و ساپورت میکنند ارزش زیادی داره .
مشکل برای همه پیش میاد حتی دیتا سنتر های بزرگ پس همیشه تلورانس وجود دارد . و نمیشه همه چی در حد ایده ال باشه خودتون هم گفتید چند وقت مشکل نداشتید و مشکلی پیش اومد و تیکت زدید و تلفن زدید و براتون درست کردن
خیلی ها بودن هاست ارزون فروختن تا به مشکلی پیش اومده دیگه جواب مشتری هاشون رو ندادن و .... ..........
نکته بسیار مهم :
پشتییانی و تعهدات شركت میزبان
باور كنید موفقترین شركتهای میزبان در دنیا، نه به خاطر قیمتها، بلكه به خاطر پشتیبانی و انجام تعهدات خود در برابر مشتریان به چنین درجهای رسیدهاند. خلاصه این كه سرویس میزبانی سایت بدون پشتیبانی، ارزشی ندارد.
طبیعتاً منطقی نیست كه به شركتهایی كه تلفن و یا آدرس مشخصی ندارند و تمام پشتیبانی آنها تنها براساس ایمیل است و یا حاضر نیستند مشكلات و یا سؤالات فنی مشتریان خود را به صورت حضوری و یا تلفنی پاسخگو باشند اعتماد كنید.
همچنین بسیار خوب است كه از تعهدات شركت سرویسدهنده نیز مطلع شوید. یكی از مهمترین آنها تعهد به قابل دسترس بودن سایت در اكثر زمانهاست كه اصلاحاً به آن uptime میگویند. البته ذكر این گونه تعهدات تنها در آگهیهای تبلیغاتی كافی نیست و این موارد میبایست در قرارداد نیز ذكر شود. شركتهایی كه از اطلاعات مشتریان خود نسخه پشتیبان تهیه میكنند و در برابر امنیت و مشكلات فنی سایتها، خود را مسئول میدانند، بهترین انتخابها هستند.
ازدیدن این پست خیلی خیلی خوشحال شدم!
خیلی خوبه که برای کاربران داره تجربه میشه که اینجور هاهست های صلواتی چه عواقبی داره;)
به امید موفقیت روزافزون ایرانی ها!:67:
به نظر من که خيلی دير هم کارتون رو راه انداختند!
ولی همين که تو اولين ساعات اداری مشکلتون رو حل کردند جای تقدير داره!
نقل قول:
خیلی ها بودن هاست ارزون فروختن تا به مشکلی پیش اومده دیگه جواب مشتری هاشون رو ندادن و .... ..........
دقيقا! و نمونه هاش رو هم تو همين تالار ها جستجو کنيد پيدا ميکنيد!
زمانی که مشتری به يک شماره موبايل غير دائمی و موقت اعتماد ميکنه بايد پی همه چيز رو به تنش بماله!
بايد فرض کنه اطلاعاتش رو تو يک سی دی سر خيابون گزاشته و به کسی گفته مراقبش باش که فقط ازش يک شماره موبايل داره! پس بايد در همين حد به اطلاعات اون cd چشم داشته باشه!
نقل قول:
باور كنید موفقترین شركتهای میزبان در دنیا، نه به خاطر قیمتها، بلكه به خاطر پشتیبانی و انجام تعهدات خود در برابر مشتریان به چنین درجهای رسیدهاند. خلاصه این كه سرویس میزبانی سایت بدون پشتیبانی، ارزشی ندارد.
:113:
نقل قول:
اگر دقت کنید، 65 هزار تومان، *** اصلاً *** زیاد نیست !
=D>
با تشکر
علی امیری
عجب تاپیکی شده. همه دارند کف میزنند :)) 100 مگابایت 65000 تومان!! به هر حال بازم زیاده قیمت :))
خوب شد یکی درک کرد که هاستینگ ارزون = بدون پشتیبانی + پر از مشکل ;)