ایجاد account محدود برای شارژ پنل دامنه Directi
با سلام
من قصد دارم پنل نمایندگی خودم را در directi به مبلغ 200 دلار شارژ کنم و دوست من قرار هست این payment را انجام دهد.
شنیدم می توان در این پنل account محدودی تعریف کرد که فقط توانایی شارژ پنل را داشته باشد و برای امنیت بیشتر فقط آنرا به دوست خود بدهم.
لطفا آموزش ایجاد این account محدود را برای billing پنل بدهید و منوی آنرا نام ببرید.
با تشکر
پاسخ : ایجاد account محدود برای شارژ پنل دامنه Directi
دوست عزیز نیازی نیست شما مراحل افزایش وجه رو انجام بدید و لینک اون قسمت رو کپی کنید و توسط کوتاه کننده های لینک ، لینک رو کوتاه کرده به کسی که میخواد پرداخت رو انجام بده ارسال کنید. تا بدون وارد شدن به پنل کاربری ، پنل شما رو شارژ کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
دوست عزیز نیازی نیست شما مراحل افزایش وجه رو انجام بدید و لینک اون قسمت رو کپی کنید و توسط کوتاه کننده های لینک ، لینک رو کوتاه کرده به کسی که میخواد پرداخت رو انجام بده ارسال کنید. تا بدون وارد شدن به پنل کاربری ، پنل شما رو شارژ کنه
یعنی قربان اصلا نیازی به ساخت account محدود برای پرداخت پی پال نیست؟
از منوی my billing و سپس add Funds into your Account باید استفاده کنم؟
بهتره با پیپال پراخت نکنید
چون احتمال دریافت مدارک وجود دارد
با وب مانی پرداخت کنید بهتر هست
سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
دوست من چند بار از روش برای شارژ اکانت خود استفاده کردی:64:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4ckfoos
یعنی قربان اصلا نیازی به ساخت account محدود برای پرداخت پی پال نیست؟
از منوی my billing و سپس add Funds into your Account باید استفاده کنم؟
بله ،سپس لینک رو کپی کنیدو توسط کوتاه کننده لینک ها مثل TinyURL.com - shorten that long URL into a tiny URL لینک خلاصه شده رو بدید پرداخت رو انجام بدند از طریق وب مانی (پیشنهاد میشود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mailgenral
دوست من چند بار از روش برای شارژ اکانت خود استفاده کردی:64:
سه چهار بار ،چطور؟ مشکلی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
سه چهار بار ،چطور؟ مشکلی هست ؟
دوست من مشکلی نیست ولی ما بیش از 10 بار تست کردیم نشد:اصولا اگه فرد مطمئنی پرداخت کنه نیازی به این کارا نیست...
اگه انجام دادین مراحلو با عکس بزارین تا ما هم یاد بگیریم...
من تا حالا هرچی شارژ کردم از این راه بوده و یک بار هم رمز ندادم به کسی که پنل رو شارژ کنه
مراحل کار :
ابتدا Login | ResellerClub وارد پنل رسیلری خود شود.
2 - به منوی My Biling و گزینه Add Funds را کلیک کنید.
3 - سپس درگاه رو انتخاب کنید از پایین مثلاً
WebMoney و بعد روی Continue کلیک کنید.
4 - مبلغ دلار مورد نیاز خود را وارد کنید مثلاً 10 دلار را بصورت 10.00 وارد کنید و روی Submit کلیک کنید.
5 - بعد از کلیک روی Submit به صفحه Secure Webmoney Payment Gateway هدایت خواهید شد. حالا از آدرس بار مرورگر آدرس را کپی کنید.
6- به سایت TinyURL.com - shorten that long URL into a tiny URL مراجعه کنید و لینک را کوتاه کنید و لینک کوتاه شده را به کسی که میخواد پرداخت کنه بدهید.
ساده تر از این نمی تونستم بگم . /موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
من تا حالا هرچی شارژ کردم از این راه بوده و یک بار هم رمز ندادم به کسی که پنل رو شارژ کنه
مراحل کار :
ابتدا
Login | ResellerClub وارد پنل رسیلری خود شود.
2 - به منوی My Biling و گزینه Add Funds را کلیک کنید.
3 - سپس درگاه رو انتخاب کنید از پایین مثلاً
WebMoney و بعد روی Continue کلیک کنید.
4 - مبلغ دلار مورد نیاز خود را وارد کنید مثلاً 10 دلار را بصورت 10.00 وارد کنید و روی Submit کلیک کنید.
5 - بعد از کلیک روی Submit به صفحه Secure Webmoney Payment Gateway هدایت خواهید شد. حالا از آدرس بار مرورگر آدرس را کپی کنید.
6- به سایت
TinyURL.com - shorten that long URL into a tiny URL مراجعه کنید و لینک را کوتاه کنید و لینک کوتاه شده را به کسی که میخواد پرداخت کنه بدهید.
ساده تر از این نمی تونستم بگم . /موفق باشید
با سپاس از شما و راهنمایی تون
نمیدونم شاید ما چون پی پال انتخاب میکردیم نمیشد:شما واسه پی پال چک کردین؟
اگه این مورد رو چک کنید ممنون میشیم ...