با سلام دوستان
برای این که در پنل ساپورت برای جوابگویی به تیکت ها از سمت راست به چپ بنویسیم باید کجا رو تغییر داد
در حال حاضر از چپ به راست نوشته میشه و اگر مابین متن فارسی بخوایم کامه انگلیسی بنویسیم به مشکل میخوریم .
با تشکر پیشاپیش
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان
برای این که در پنل ساپورت برای جوابگویی به تیکت ها از سمت راست به چپ بنویسیم باید کجا رو تغییر داد
در حال حاضر از چپ به راست نوشته میشه و اگر مابین متن فارسی بخوایم کامه انگلیسی بنویسیم به مشکل میخوریم .
با تشکر پیشاپیش
سلام
دوست عزیز در قسمت ادیتورش یک پرچم مانند دارد از اون استفاده کنید paragraf و راست چین می کند
با سلام
پرچم شما منظورت ایمیل تا نامه گروهی هست من منظورم این قسمت reply هست. من پرچم اینجا نمیبینم دقیقا کجاس ؟
فایل پیوست 13158
جعبه ارسال پاسخ تیکتها بدون هیچ ادیتوری گنجانده شده . فایرفاکس استفاده میکنید با یک کلیک برای شما direction رو عوض میکنه.کلیک راست کنید و switch page direction رو بزنید :)
فایل support.tpl را باز کنید و باکس بزرگ را RTL کنید
من همچنان گشتم اما هیچسن فایل یافت نکردم لطفا بگید رد کدام قسمت هست .
این فایل در دایرکتوری اصلی قالب قرار داره
whmcsroot/templates/<temp name>/support.tpl
با سلام دوست عزیز فایل ذکر شده در هیچ کدوم از تمپلیت ها موجود نیست این عکس رو رویت بفرمائید .
فایل پیوست 13234
معمولا همچین فایلی هست:
کد:
admin/templates/yourtheme/viewticket.tpl
داخل این فایل باید باکس را پیدا کنید و rtl کنید. این کد ماست که هم رایت چین کردیم و هم فونت دادیم:
کد:
<textarea name="message" id="replymessage" rows="14" style="width:100%;font-family: tahoma; direction: rtl; ">