درخواست راهنمایی برای انتخاب هاستینگ مناسب
سلام
من ادمین یک جامعه ی مجازی با phpfox هستم و قصد دارم این جامعه ی مجازی رو به دامنه ی جدید و فضای جدا انتقال بدم. حدود 12 گیگ در حال حاضر توسط این جامعه مصرف شده. لطفا هاستینگی رو به من معرفی کنید که محل شرکتش تهران باشه ترجیحا، شرکت ثبت شده و معتبری باشه، فاکتور و قرارداد رسمی داشته باشه و پشتیبانیش هم قوی باشه. قطعا هزینه هم هرچی کمتر بهتر.
پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب هاستینگ مناسب
با سلام اول نت افزار و دوم میزبان سایت خوب است با هر دو کار کردم و هر دو تایید میشه
شرکت ثبت نداریم ولی با پشتیبانی عالی و قیمت مناسب در خدمتتون هستم اگر مایل بودید
سلام میتونیم در خدمت شما باشیم
portal.paradiseserver.org
پارادایس سرور ایران ثبت دامین سرور مجازی سرور اختصاصی: میزبانی وب پارادایس سرور
تلفن های تما : 09123239001 -08612220329
اگر جامعه مجازی تون کاربرای زیادی داره و امکانات زیادی داره هاست اشتراکی جوابگوی کار شما نیست! من هم ادمین یه جامعه مجازی هستم ولی هاست اشتراکی برای کار من جواب نداد و یه وی پی اس خریدم که خیلی هم ازش راضی هستم.منتها باید براش هزینه بکنید. اگه خواستید می تونم معرفی کنم برای خرید یا یه هاست خوب برای هاست اشتراکی معرفی کنم که جوابگوی کار شما باشه چون خودم وضعیت مشابهی داشتم و دارم
خواستید خصوصی پیام بدید
فروش ویژه هاست وارز
هاست پی جی آی این بار قصد دارد هاست وارز با کمترین قیمت ولی با امکاناتی زیاد در خدمت شما عزیزان باشد .
سرور های ما در بهترین دیتاسنتر آلمان قرار دارد.
سرعت بالا + امنیت بالا + پهنای باند بالا + آپتایم 99.99% + پشتیبانی 24 ساعته + بازکشت هزینه .
هاست پی جی آی
یکی از مشتریان ما ( مدیذیت محتوای ویبولتین نال شده )
یکی از مشتریان ما ( مدیریت محتوای وردپرس نال شده )
دوستان عزیز اگر سایت شما ساسپند شد در هر روزی از ماه هزینه شما تمام و کمال + خسارت پرداخت میشه.
طراحی سایت شخصی هم پذیرفته میشود .
سلام مایه 5ت درخدمتیم eli_host
هاست ابری با منابع کاملا اختصاصی برای سایت شما
کلودلینوکس - سی پنل
در سرویس های ما با بازدید بالا یا مصرف منابع زیاد سایت شما ساسپند نخواهد شد
پشتیبانی 24 ساعته به صورتی شیفت حتی در ساعات شب تا ساعت 3 صبح
موفق باشید