پاسخ : درخواست vps میکروتیک
حالا این لایسنس اصلیش با تغلبیش چه فرقی داره ؟ اونم کار میکنه اینم کار میکنه دیگه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hashem_wolf
با سلام
من چون سرتفایت میکروتیک هستم
گواهی نامه های -میکروتیک | Hashem-Wolf
تعدادی لایسنس سطح4 میکروتیک قابل ارتقا تا نسخه7در اختیار دارم!!
از دوستان کسی هست یک VPS میکروتیک به من ارئه کند در عوض منم لایسنس جهت قانونی کردن تمام میکروتیک
های نصب شده روی ان هارد دیسک در اختیارش میگذارم
همانطور که اطلاع دارید لایسنس بر اساس کد شناسه هارد دیسک جنریت میشه و و با وارد کردن به یک VPS روی یک هارد تمامVps های دیگر نیز به طور قانونی قابل ارتقا تا نسخه 7 میگردند.!
با سلام با من تماس بگیرید
09364058006
شرمنده اینو میگم اصلا ینجا هم مهم نیست ثابت بش شما راست میگید یا نه اما اگر واقعا سرتیفیکیت دارید بهتره از لینک خود میکروتیک استفاده کنید
مثل : https://www.mikrotik.com/client/gw_c...7c77d9ef8b547b
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
حالا این لایسنس اصلیش با تغلبیش چه فرقی داره ؟ اونم کار میکنه اینم کار میکنه دیگه ..
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری!!!
این کرک شده ها پشتبانی - به روز رسانی- مشکلات نرمافزاری- وآلودگی های امنیتی دارند.!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ربطی به موضوع نداره ولی :
MikroTik Routers and Wireless
از لینک بالا بازدن نام کامل یا کد استعلام می توان بررسی نمود کلیه گواهی نامه های میکروتیک را
لینک از پنل میکروتیک هم میشه داد همانطور که شما لینک کردید! ولی کلا ربطی به موضوع درخواست من ندارد این حرف ها!!!!!!!!!!
http://www.mikrotik.com/client/gw_ce...6c9605492a0750
1301WE027 wmtcwe
1202NA207 mtcna1
1201NA007 mtcna2
کسی از سرویس دهنده ها هست با پیشنهاد که دادم سرویس دهی کند؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hashem_wolf
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری!!!
این کرک شده ها پشتبانی - به روز رسانی- مشکلات نرمافزاری- وآلودگی های امنیتی دارند.!!
دوست عزیز این حرف شما کاملاً صحیح نیست :39:
قبول دارم پشتیبانی نمیشه اما آلودگی و مشکلات نرم افزاری هیچه فرقی با لایسنس دیگه نداره.
فقط یک مورد هست که برام سئواله
چرا میکروتیک لایسنس موجود در وی ام ویر از کار نمیندازن قابل استفاده در آپگرید بعدی نباشه؟ :39:
روی سرور انگلیس بهتون میتونیم سرویس بدیم اما ریموت ایپی بسته هست برای چه کاری لازم دارید؟
دوست عزیز لایسانس حالا باگ هست یا چیز دیگه وقتی روی یک سرور در vmware استفاده بشه.محدودیت لایسانس فقط مخصوص اون هارد نبوده و با گرفتن تمپلیت از میکروتیک مثل این میمونه که از لایسانس هم کپی برداری کردید.و روی هر سروری که بخواید میتونید قرار بدید (با لایسانس قانونی و قابل آپدیت شدن)