سلام من تازه یه هاست جدید خریدم چطور میشه باهاش سایتم رو بالا بیارم ؟؟؟ممنونطریقه نصب سایت سازهارو میدونم ولی دامنم رو چطور باید اوکی کنم سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من تازه یه هاست جدید خریدم چطور میشه باهاش سایتم رو بالا بیارم ؟؟؟ممنونطریقه نصب سایت سازهارو میدونم ولی دامنم رو چطور باید اوکی کنم سپاس
وقتی هاست خریداری میکنین دامنه روش قرار میگیره
شما باید از قسمت فایل منیجر هاست اقدام به ساخت سایت کنید
شما خودت متوجه شدی چی گفتی ؟
فایلهای خودتون رو بر روی هاست جدید انتقال بدبد. یک دیتابیس بسازید و مشخصات دیتابیس رو در فایل کانفیگ سیستمی که میخوایید نصب کنید وارد کنید و بعد فایل اینستال رو اجرا کنید.
بهتر بود اول اموزش کار با سی پنل رو دانلود و مطالعه میکردید بعد اقدام به راه اندازی سایت میکردین
خب مشکل همینه میخوام نصب کنم ارور میده و بالا نمیاد اصلا
آقای داوود من به شما گفتم جواب بده ؟؟؟فایل پی دی اف آموزش جلو رومه ولی بالا نیومد و فایل نصابش اوکی نشد بی سواد نیستیم پسر جان که ندونیم دیتابیس و کانفیگ چیه ...خوش اومدید
ادرس سایت رو بدید
چی میخوایید نصب کنید رو بگین
تا بتونیم راهنمایی کنیم
وی بی میخوام نصب کنم دستتون درد نکنه درست شد خدا کاربرایی مث شمارو برا انجمن نگه داره و از انسانهای فوق مدعی دور نگه داره
اگر بلدی پس چرا تاپیک زدی ؟
حالتون خوبه ؟؟اسپم ندید دوست عزیز من گفتم نصب نمیشه و جوابم رو گرفتم الانم گزارش میکنم تاپیک رو پاک کنن ..چون من و امثال من بیکار نیستیم بخوایم تعداد پستهامون رو فقط بالا ببریم
برو ببین چی پرسیدی ؟ خندا داره :d
دامنه رو چطوری اوکی کنم