راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی
با درود خدمت همه دوستان
بین این گزینه هایی که معرفی میکنم دوستان بدون تعصب راهنمایی کنن کدوم مورد برای من مناسبه ؟
پارامترهای من بیشتر رو آپ تایم ، امنیت و سرعت هستش ، ضمن اینکه سایتها مصرف خیلی پایینی دارن و اکثرا شرکتی هستن و اصل مهم در دسترس بودن همیشگی و سرعت باز شدن سایتها است
و مصرف سایتها به شدت پایین هست و اگر همه رو با هم جمع کنید پهنای باند ماهیانه شاید به زور به 50 گیگابایت برسه !
به هر حال من هدفم برای آینده و راضی نگه داشتن این مشتریان فعلی هست .
حالا بین شرکتهای زیر کدوم پیشنهاد رو میدید :
( تا یادم نرفته بگم بحث تحریم رو بی خیال شید ) !
1) هاست گیتور
2 ) لیزوب
3) اکس ال هاست
4) Hetzner
5) رد استیشن
با توجه به مسائلی که عرض کردم کدوم رو پیشنهاد میدید ، سریع تر جمع بندی کنم و به یک نتیجه برسم و چه سروری رو پیشنهاد میدید که قیمتهاش زیادی هم بالا نره
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی
با سلام
به توجه به تجربه ای که داشتیم به ترتیب کیفیت دیتاسنتر ها رو براتون لیست می کنم
لیزوب-رداستیشن-ایکس ال هست هتزنر
قیمتها هم تقریبا از گرون به متوسط هستش.اگه فعلا قصد هزینه کردن زیادی ندارید رداستیشن و ایکس ال هاست گزینه مناسبی براتون هست.اگه هزینه براتون فرقی نداره رو لیزوب هلند شک نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
با سلام
به توجه به تجربه ای که داشتیم به ترتیب کیفیت دیتاسنتر ها رو براتون لیست می کنم
لیزوب-رداستیشن-ایکس ال هست هتزنر
قیمتها هم تقریبا از گرون به متوسط هستش.اگه فعلا قصد هزینه کردن زیادی ندارید رداستیشن و ایکس ال هاست گزینه مناسبی براتون هست.اگه هزینه براتون فرقی نداره رو لیزوب هلند شک نکنید
ممنون دوست عزیز ، عرض کردم تعداد سایتها زیاد نیست و مصرف خیلی خیلی کمی دارند و عموما سایتهایی هم که اضافه میشن از این دست هستن از بین گزینه ها روی لیزوب تاکید زیادی دارم.
سرور هتزنر هم من یک نمایندگی هاست از یک شرکتی معروف ایرانی داشتم که از سرورهای هتزنر استفاده میکرد افت سرعت شدید و بعضی موارد داون تایم طولانی داشت .
در مورد رد استیشن هم تحقیق انجام دادم این خدماتی که میده خیلی عالیه و پورت 1 و 10 گیگش عالیه ولی خوب اطلاعات زیادی در دسترس نیست
اکس ال هاست هم تعریف زیاد شنیدم
این گزینه هتزنر رو حذف کنید و راجع به بقیه موارد صحبت کنیم
راجع به هاست گیتور هم نظرات و تجربه هاتون رو بیان کنید
فکر میکنم بهترین شرکت هاستینگ آمریکا باشه
بله کیفیت هتزنر قابل مقایسه با دیتاسنتر های دیگه که عرش شد نیست.متاسفانه در رابطه با هاست گیتور تجربه ای نداشتم
سرورهای رداستین و همچنین پورتش کیفیت بسیار بالایی دارن و تقریبا همه کسانی که سرور دارن کاملا راضی هستند.لیزوب دو مزیت خاص نسبت به رداستیشن داره اول اینکه دیتاسنتر در هلند هست و پینگ پایینتری نسبت به ایران داره همچنین محدودیت ارسال 500 میل روزانه در رداستیشن رو نداره
من بعد از کمی تحقیق و چرخ زدن و نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که از اکس ال هاست سرویس بگیرم
حالا به نظرتون برای شروع کدام گزینه مناسبه ؟
Dedicated Servers | Windows & Linux Dedicated Server
تعداد سایتها برای فعلا 50 تا هستن که هر کدام حدود 1 گیگابایت ماهانه پهنای باند مصرف میکنن
مهم برای من باز شدن سریع سایتها هست ، راجع به کیفیت شبکه که مطمئن شدم
میبینن که مصرف چندانی نیست و کلا شاید مصرف یک سایت هم نشه
حالا کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید
راستی در مورد هزینه های مدیریت سرور هم توضیحاتی بدید ! چون من فعلا نه وقتش رو دارم و نه دانش خیلی بالایی در این زمینه دارم .
با بخش پشتیبانی صحبت کردم این آدرس رو بهم داد
http://www.xlhost.com/managed-hostin...em-admin-plus/
و گفت یک ایمیل بزن و متن رو فارسی بنویس اگه سوالاتون زیاد هست ما ارجاع میدیم به کارمند فارسی زبانمون
من گفتم قبلش بپرسم این بحث مدیریت سرور چه جوریاست ؟
برام نصب و کانفیگ ابتدایی رو انجام بدن ، بعد هم مدیریتش با اونا باشه ، کار خاصی هم دیگه نمیخوام بکنم ، مثللا وی پی اس بدم یا ...
فقط در مواقعی که ممکنه مشکل به وجود بیاد مشکل رو حل کنن
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net_vahid
من بعد از کمی تحقیق و چرخ زدن و نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که از اکس ال هاست سرویس بگیرم
حالا به نظرتون برای شروع کدام گزینه مناسبه ؟
dedicated servers | windows & linux dedicated server
تعداد سایتها برای فعلا 50 تا هستن که هر کدام حدود 1 گیگابایت ماهانه پهنای باند مصرف میکنن
مهم برای من باز شدن سریع سایتها هست ، راجع به کیفیت شبکه که مطمئن شدم
میبینن که مصرف چندانی نیست و کلا شاید مصرف یک سایت هم نشه
حالا کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید
راستی در مورد هزینه های مدیریت سرور هم توضیحاتی بدید ! چون من فعلا نه وقتش رو دارم و نه دانش خیلی بالایی در این زمینه دارم .
با بخش پشتیبانی صحبت کردم این آدرس رو بهم داد
System Admin Plus | Managed Dedicated Server Administration
و گفت یک ایمیل بزن و متن رو فارسی بنویس اگه سوالاتون زیاد هست ما ارجاع میدیم به کارمند فارسی زبانمون
من گفتم قبلش بپرسم این بحث مدیریت سرور چه جوریاست ؟
برام نصب و کانفیگ ابتدایی رو انجام بدن ، بعد هم مدیریتش با اونا باشه ، کار خاصی هم دیگه نمیخوام بکنم ، مثللا وی پی اس بدم یا ...
فقط در مواقعی که ممکنه مشکل به وجود بیاد مشکل رو حل کنن
پیروز باشید
اگر مسر هستید که سرور تهیه کنید.
برای سرورهای ایکس ال هاست از مدل سرورهایی استفاده کنید که پیش فرض هارد ssd دارند.استفاده از این نوع هارد خودش به اندازه یک کانفیگ حرفه پنل و وبسرور تاثیر دارد.
معمولا دیتاسنترها هزینه رو به صورت ماهیانه میگیرند.حالا چه شما مشکل برات پیش بیاد و چه نیاد.
این رسیدگی و رفع مشکل هم هر نوعش بک لول خاص خودش را دارد.هر لول هم هزینه خاص خودش را دارد.
ممنون دوست عزیز بله مجبورم سرور بگیرم ، من از گرفتن این سرور به فکر کسب در آمد نیستم و میخوام هزینه هاش برام جوری تموم شه که از مشتریان میگیرم
شغل اصلی من برنامه نویس و طراح وبسایت هست
تا به حال نمایندگی داشتم و چند مورد مشکلاتی به وجود آمد مثل سازگار نبودن ورژن پی اچ پی سرور و ... که صحبت راجع به اون از این بحث خارج هست
راجع به مدیریت سرور هم این گزینه ها وجود داره
Fully Managed $99
Managed Backup $15
Safe and Sound $40
System Administration Plus (includes transfer) $35
Uptime Defender $25
از اینها من فقط گزینه های اول و دوم رو کامل متوجه شدم
میرسیم سر وقت هارد ssd ، به طور پیشفرض هیچ کدوم هارد ssd ندارن
ولی وقتی هارد دیسک رو انتخاب میکنی تو مرحله سفارش میتونی عوض کنی
دو مدل هارد ssd وجود داره
intel 520 series :240GB > 15 دلار اضافه میشه
و اینتل dc3700 که 200 گیگابایتش 30 دلار اضافه میشه ؟
با این که هر دوش Ssd هست چرا دومی اینقدر گرونتره ؟ چقدر کارایی بیشتری داره نسبت به اینتل 520 ؟
ضمن اینکه پلان من این گزینه هست
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=103
پیشاپیش ممنو
سلام خدمت شما
من تجربه شخصی خودم رو میگم که از دیتا سنتر ها که در بالا نام برده شده گرفتم
بنظر بند اول
اکس ال هاست است آپتایم بسیار بالا ساپورت خوب
به من سرور مجانی از Hetzner بدن نمی خوام این طوری عزیز
تجربه کار با رد استیشن داریم
واقعا سرور های با کیفیتی هستند و واقعا می ارزه با قیمت بالاتر این سرور ها استفاده کنید
البته کمی سیاست های سختگیرانه ای هم دارند
در مورد سوال دیگه شما
dc3700 داری IOPS بالاتری هست
یعنی سرعت خواندن و نوشتن بهتری داره
ولی برای شما همون سری 500 هم زیاده
Intel® Solid-State Drive DC S3700 Series