مشکل در قالب یا ماژول whmcs
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
پاسخ : مشکل در قالب یا ماژول whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
سلام شما از ماژول نال ملت استفاده میکنین یا چه نسخه ای ؟
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tejarathost
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
پس مشکل از سمت ماژول نیستش
فارسی ساز از کجا هستش کلا از زمانی که مشکل به وجود اومده چه تغییراتی دادین؟
همه ماژول هارو غیر فعال کردم باز مشکل وجود داشت
فارسی ساز از ونون تهیه کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tejarathost
همه ماژول هارو غیر فعال کردم باز مشکل وجود داشت
فارسی ساز از ونون تهیه کردم
:39:ادرس سایتتون و اطلاعات ادمین رو برام بفرستین تا چک کنم
البته اگر خواستین8-}:66: