سلام . من روی یه هاست 3 تا سایت اددن کردم و الان میخوام هر سایت رو جدا کنم و روی یه هاست دیگه ببرم میشه کمکم کنید مبتدی توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . من روی یه هاست 3 تا سایت اددن کردم و الان میخوام هر سایت رو جدا کنم و روی یه هاست دیگه ببرم میشه کمکم کنید مبتدی توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
کسی نیست کمک کنه
به راحتی دیتابیس ها رو بک آپ میگیرید . پوشه های هر سایت رو هم بک آپ میگیرید .
3 تا هاست خریداری میکنید و تک تک این دیتابیس و فایل ها رو انتقال میدید به هر کدوم . حالا باید داخل تنظیمات CMS هاتون ، اطلاعات دیتابیس های جدید رو اضافه کنید ( چرا که username اول دیتابیس عوض میشه به هر صورت ) .
اگر از ما هاست خریداری بکنید این انتقال رو رایگان براتون انجام میدیم . موفق باشید .
CSERVER – ارائه دهنده برترین خدمات هاستینگ / سرور مجازی / سرور اختصاصی / گیم سرور
عزیز آموزشت خیلی سخته من مبتدی ام
این کار برای شما خیلی سخته! یعی باید سه هاست جدید بخرید برای هر کدام. و بعد یکبار هر سایت را دانلود کنید ( فایل ها و دیتابیس مربوطه ) و سپس هر کدام را در هاست جدید آپلود و ایمپورت کنید.
سعی کنید این کار را به عوامل پشتیبانی هاست های جدید بسپارید تا براتون انجام دهند که معمولا رایگان انجام می دهند.
هاست رو دارم فقط می خوام یکی آموزش یا برام انجام بده
با سلام
این کار باید دستی صورت بگیره بهتره از پشتیبانی هاست خود کمک بگیرید.
خلاصه اون اینه که فایل های تو public_html رو دستی بک آپ بگیری و از دیتابیس جدا و اون ها رو روی هاست جدید بازگردانی کنی.