نیازمند شریک و بازار باب و پشتیبان برای خدمات هاستینگ(شرکت هاست اینجا پنل های فوق العاده)
سلام شرکت ما قصد دارد یک یا چند شریک ماهر در زمینه هاستینگ به تیم خود اضافه کند وتعدادی بازار یاب و پشتیبان
ما هر سبک هاست لینوکسی را داریم از مبتدا تا فوق العاده ولی بیشتر هاست های ما فوق العادست و ما در هیچ زمینه هاستینک محدود نیستیم مخصوصاً سرعت کاملاً(قدرتمند هستیم) با سرویسی از آمریکا پس هر هاستی برای هز نوع کاربردی و سایتی با ماکزیمم سرعت ارئه می دهیم لطفاًً جهت اضافه شدن به گروه به ما پیام بزنید با تشکر.
پاسخ : نیازمند شریک و بازار باب و پشتیبان برای خدمات هاستینگ(شرکت هاست اینجا پنل های فوق العاده)
سلام دوست من
لطف کنید آدرس سایت ، میزان حقوق ماهیانه برای ساپرتر و شرایط رو بگید
با تشکر
پاسخ : نیازمند شریک و بازار باب و پشتیبان برای خدمات هاستینگ(شرکت هاست اینجا پنل های فوق العاده)
سلام دوست عزیز
من میتونم همکاری باهاتون داشته باشم
اما به این شرط که اسپانسر سایت من باشید
اگه موافقید من در خدمتم
tanha_ama_aram ایدی
شرایط , سابقه کارتون , آدرس سایت و میزان درآمد رو بگید لطفا.
یک ککی بود انداختند در تمون مردم و رفتند و 5 روزه نیامده اند:
عضو جدید تاریخ عضویتApr 2013نوشته ها9تشکر0تشکر شده 1 بار در 1 پست
در صورت تمایل و ارسال مشخصات با پیام با من در ارتباط باشید
مدیران خواهشا با اینگونه پست های اسپم برخورد کنند.