چجوری باید گذینه های اضافه موقع ثبت نام برداشته بشه
فقط
نام تلفن و ایمیل بمونه #-o
از همکاران میخوم راهنمایی کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری باید گذینه های اضافه موقع ثبت نام برداشته بشه
فقط
نام تلفن و ایمیل بمونه #-o
از همکاران میخوم راهنمایی کنند
باید تیک موارد غیر ضروری رو بر داری از setting داخل whmcs بعد از قالبت اون مواردی رو که نمی خوای برداری.
هسش نبود دقیق تر بگم اگه دوستان کمک کنن خوبه اگه نه کسی نگفت سر وقت دقیق توضیح میدم.
توی قالب OrderForms و نیز در قالب اصلی سیستم فایل های مربوط به ثبت نام را با ادیتور باز کنید و برای فیلد هایی که می خواهید نباشند، در تگ HTML شان مقدار صفت value را برابر یک مقدار قابل قبول از نظر سیستم Validation قرار دهید و در آخر توسط صفت style و مقدار display:none; آن ها را بصورت مخفی درآورید. همین کار را می بایست در فایل قالب مربوط به Client Details که برای مشاهده یا تغییر اطلاعات سمت کاربر استفاده می شود انجام دهید.
لازم به ذکر است مقادیر قابل قبول برای تلفن عددی بوده (همانند 12345) و در مورد فیلد های مرتبط با آدرس نیز مقادیر می بایست کاراکتری باشند (همانند N/A مخفف Not Available)...
موفق باشید
تنها چیزی که در تنظیمات قسمت Other وجود داره امکان Optional کردن فیلد هایی است که بصورت پیشفرض Required هستند. با چک زدن این موارد فقط بصورت اختیاری در می آیند ولی از فرم ثبت نام خذف نمی شوند.
لازم به ذکر است اگر ایشون این موارد را چک بزنند، دیگر در Edit ای که خدمت شون توضیح دادم نیازی به وارد کردن مقادیر برای صفت value تگ ها نیست...
lمرسی از دوستان من این کارا رو کردم اما باز هم نشد:-
حذف این موارد و نگرفتن این اطلاعات بعدا در مثلا اتصال به resellerclub جهت ثبت دامنه اتوماتیک فکر کنم به مشکل بخوره!
دوست عزیز بنده همین کار رو برای یکی از وبسایت های خودم اجرا کرده ام... احتمالا جایی از کار اشتباه کرده اید... لطفا در پورتال زیر تیکت دهید و اطلاعات رو بفرستید تا برای شما بصورت رایگان انجام دهم:
http://my.config-server.ir
ارادتمند