درخواست راهنمایی در مورد html
سلام عرض می کنم خدمت اساتید و دوستان عزیز من مدتیه که به طراحی وب و HTML علاقه مند شدم. دارم HTML رو یاد می گیرم. یه سوالی داشتم : به نظر شما بهترین نرم افزار طراحی سایت و ویرایش کد های HTML چی هست ؟ من نرم افزار های زیادی دیدم مثل Dreamweaver ، HTMLPad ، Aptana و ... ولی نمی دونم به نظر دوستان کدوم بهتره ؟ این سوال رو از این جهت می پرسم که از همین ابتدا بدونم که روی چه نرم افزاری سرمایه گذاری کنم ؟ هم از نظر تسلط و هم از نظر بازار کار ممنون از راهنمایی هاتون منتظر جواباتون هستم
پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد html
اول اینکه استفاده از این نرم افزار ها باعث می شودبا کدهای Html غریبه شوید و بعد ها تسلط شما در استفاده از آنها در php کم شود. پس تا جای ممکن از این برنامه ها در حالت کدنویسی استفاده کنید و البته در بین این ها dreamweaver پیشنهاد میشه.
شما سعی کنید که ابتدا یک طرحی را در نظر بگیرید و بر روی کاغذ کد های ان را بنویسید سپس توسط برنامه ان را اجرا کنید تا مشکلی نباشه .اینجوری بهتر و زودتر یاد می گیرید البته برای کد نویسی هم برنامه notepadd++ توصیه میشه
ممنون از راهنمایی تون . پس یعنی کد نویسی و طراحی سایت 2 مقوله جدا هستند ؟
اگر بله ؟ برای هر کدوم چه برنامه ای رو پیشنهاد می دید؟
Notepad++
100% کاربردی هست واستون !
اگر از نظر کد نویسی مشکلی نداشته باشید به نظر من بهتره با هیچ نرم افزاری کار نکنید
ولی اگه کاملا بلد نیستید dreamweaver به نظر من خوبه
Dreamweaver عالیه چه ماهر باشید چه اماتور
Microsoft Expression Web 4
این نرم افزاری قدرتمند هستش که واقعا کاربردی هستش
ولی اگه کد نویسی میخواین با notepad++استفاده کنین