پاسخ : رنج آیپی (Redstation)
درود
مشکل چی هست جناب سجادیه ؟اتک انجام میدند؟
مشکلی هست ؟
اگه حمله ای چیزی هست بگید ما هم خبر دار بشیم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
مشکل چی هست جناب سجادیه ؟اتک انجام میدند؟
فقط امیدوار هستم از فروشندگان همین انجمن نباشه چون اطلاع رسانی کردم و تا چند روز هم اگر مدیریت انجمن اجازه بدهند آپ میکنم اگر پیداشون بکنم و ایشون اطلاع نداده باشند پس نمیشه بهانه بکنند برای مشتریشون بوده (جالب هم اینجاست یک سرور - دو سرور نداره مشتریشون هی آیپی عوض میکنه به راحتی)
مشکل که نمیشه اسمش را گذاشت از نظر ما ولی خب باعث زیاد شدن کار پشتیبانی ما شدند و مانیتورینگ ما.
و ظاهرا هم کسی که این رنج را دارد از آن به عنوان فروش v---p---n- و ... استفاده میکند و با همان ها وقتی یک آیپی میبندیم با یک آیپی دیگر از همین رنج میاد برای هک و ...
البته میدونم تاپیک را میبینه هرکسی هست حالا الان یا بعدا ولی خب با هک و ... نمیشه جلوی کار یک هاستینگ را گرفت البته ممکنه بشه کار هاستینگ های تابستانی را گرفت ولی روبینا سرور خیر :)
از آنجایی هم که دیدم آیپی زیاد دارند احتمال دادم از میزبان های رد استیشن وبهاستینگ باشند.(حالا خود میزبان یا مشتریشون) و برای همین تاپیک زدم.
کارهای شکایت از ایشون هم انجام شده ولی خب باید میزبان را پیدا کنیم.(مسئولیت با میزبان میشود)
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
ممنون
فکر کنم باید از سمت دیتاسنتر اقدام به شناسایی بکنم.
یا حق
سلام
طبق پیغامی که استارتر ارسال کردند ای پی ها در لیست ای پی های مشتری های ما نیست ولی بهترین را و حرفه ای ترین راه این است که روبینا سرور اقدام به ارسال ابیوز و لاگ برای دیتا سنتر نماید و اگر دوست داشتند
لاگ و ابیوز را برای ما ارسال کنند تا ما پیگیر باشیم در هر دو صورت دیتا سنتر سخت پیگیری میکند اما چون در حوضه ایران است شاید ما بتوانیم اطلاعات بهتری به دلیل روابط کاری با دیتا سنتر بدست اوریم
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
طبق پیغامی که استارتر ارسال کردند ای پی ها در لیست ای پی های مشتری های ما نیست ولی بهترین را و حرفه ای ترین راه این است که روبینا سرور اقدام به ارسال ابیوز و لاگ برای دیتا سنتر نماید و اگر دوست داشتند
لاگ و ابیوز را برای ما ارسال کنند تا ما پیگیر باشیم در هر دو صورت دیتا سنتر سخت پیگیری میکند اما چون در حوضه ایران است شاید ما بتوانیم اطلاعات بهتری به دلیل روابط کاری با دیتا سنتر بدست اوریم
موفق وپیروز
با سلام
ممنون از شما
برای شما یک تصویر پیغام خصوصی میکنم.
یا حق