با سلام
من در PHPMYADMIN به موردی بر خوردم که هیچ بانکی اپلود نمیشه و این خطا رو میده
Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume.
عکسشو هم گذاشتم
فایل پیوست 12447
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من در PHPMYADMIN به موردی بر خوردم که هیچ بانکی اپلود نمیشه و این خطا رو میده
Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume.
عکسشو هم گذاشتم
فایل پیوست 12447
این error مربوط به زمانی هستش معمولا که حجم sql فایل بالا باشه
جهت حل مشکل با ssh وصل بشید و از دستور زیر برای ایمپورت کمک بگیرید
کد:mysql -u username -p databasename < mysqlfile.sql
تشکر میکنم از شما ولی فقط خودم نیستم همه کاربرا هستن
مقدار اپلود هم 2.048 KiB هست ، هر کاری هم میکنم افزایش پیدا نمیکنه ، هیچ بانکی هم ساخته نمیشه نمیدونم چرا ، ی مشکل خیلی بدیه برام ، البته کلا مشکل داشت دارم دونه دونه درستش میکنم
در php.ini سرور باید مقدار max upload size و max file upload افزایش پیدا کنه و سپس سرویس mysql و آپاچی ریستارت شه تا مشکلتون حل گردد
برای رفع مشکل وارد بخش تنظیمات php شوید و با یک ویرایشگر مناسب (پیشنهاد برای سرورای لینوکسی nano و برای ویندوزز notepad++ ) فایل کانفیگ را باز کرده و موارد زیر رو به اون اضافه کنید
نکته : موارد زیر قالبا به شکل پیشفرض وجود دارند ابتدا نامهارو جستجو کنید اگر وجود داشتند فقط مقادیر رو تغییر بدید اگر وجود نداشتند اضافه کنید
نکته : به جای رقم 120M هر حجمی که نیاز به آپلود آنرا دارید وارد نمایید
نکته : قبل از هرگونه تغییر از نسخه اصلی یک فایل پشتیبان تهیه نمایید
نکته : پس از اعمال تغییرات و ذخیره فایل سروریهای وب سرور و دیتابیس را ری استارت نمایید
php_value upload_max_filesize 120M //file size
php_value post_max_size 120M
php_value max_execution_time 200php_value max_input_time 200
کارایی که گفتین رو انجام دادم httpd و mysqld رو ریست کردم اما هنوز مقدارش (Max: 2,048KiB) هست بازم بانکی اپلود نمیشه
Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume
دوست عزیز به حجم مربوط نیست . هرچند برای افزایش این حجم باید میزان max_allowed_packet=32m رو در my.cnf افزایش بدید
و سرویس mysql رو ریستارت کنید
البته قطعا مشکل شما با این روش حل نمیشود
اگر مشکل باقی بود بگید براتون انجام بدم
موفق باشید
با سلام
لینک زیر را مشاهده نمایید:
phpmyadmin Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume: phpmyadmin php apache mysql, Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume
روش my.cnf نیز ممکن است مشکا را برطرف نماید