سلا
آقا ۳ روز هست پومل منو جی پل واریز نکرده
تلفن پشتیبانی خاموشه
شماره دفتر که فیک هست
کسی از دوستان چند روزه گذشته از جی پل پولشو گرفته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلا
آقا ۳ روز هست پومل منو جی پل واریز نکرده
تلفن پشتیبانی خاموشه
شماره دفتر که فیک هست
کسی از دوستان چند روزه گذشته از جی پل پولشو گرفته ؟
نترس پولتو میده اقای عادل من میشناسم مگر شماره موبایلشو ندارپی زنگ بزن :105:
بالاخره پرداخت کردند :63:
وب هاستينگ تالك = محل پس گرفتن حق از طرف :))
يعني اگه دقت كنيدا هركي مشكل داره مياد اينجا ميگه
يكي نمياد بگه آقا اين سرويس خوبه فقط وقتي مشكل پيش مياد همه ميان ك طرفو خراب كنند
جالبه ن ؟
وقتی زنگ میزددم تلفن رو اشغال کردند و بعد هم خاموش
شماره دفتر هم که تقلبی هست
شما جایه من بودید چیکار میکردید ؟
از جی پال انتظار یه همچین کاریو با توجه به سوابقش نداشتم
به هر حال هر کسی ممکنه دچار مشکلات کاری و شخصی باشه و توی بعضی از شرایط نتونه جوابگو باشه ! به هر حال من فقط توی جی پال ثبت نام کردم و فقط یه تراکنش ۱۰۰ تومانی تست کردم و هنوز سایتم برای استفاده از سرویس هاشون تکمیل نشده ، اما از تاپیکشون مشخصه که قابل اعتماد هستن (حداقل تا امروز) ، باز هم دم آقای ممیزعادل و امثال ایشون که تو این انجمن کم نیستن گرمه ! یه نگاه به نیک دات آی آر بنداز ! ثبت نام می کنی ۲۴ ساعت صبر کنی تا تایید بشی ! دامنه رجیستر می کنی ! ۲۴ ساعت صبر کنی تا تایید شه ! دی ان اس عوض می کنی ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت باید صبر کنی ! اگه عوض نشه که من همین دو هفته پیش تو عید باهاش مواجه شدم ! تلفن ، ایمیل و کلا پشتیبانی تعطیل ! توی این شرایط بخصوص که فقط تو ایران دیده میشه لازم نیست خودتو برای این چیزا زیاد ناراحت کنی ! :)
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
هم اکنون درگاه پرداخت امن جـِی پـَل راه اندازی شد.
امکانات این درگاه ها به شرح زیر می باشد :
قابلیت اتصال به چندین بانک فقط با 1 فانکشن، تنها با تغییر بانک
انتقال مستقیم خریدار از فروشگاه به بانک
تایید 2 مرحله ای؛ ابتدا در سایت شرکت
ارسال فاکتور به ایمیل خریدار (در صورت وارد کردن ایمیل)
لینک و صفحه اختصاصی برای هر فاکتور
قابلیت پیگیری و مشاهده آخرین وضعیت و جزئیات کامل هر فاکتور
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...
هم اکنون می توانید تجارت الکترونیک خود را بدون هیچ مشکل آغاز و یا ادامه دهید
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید
تست یکی از پلاگینها و ماژولهای درگاه پرداخت اینترنتی جدید تکمیل شد و لینک دانلود آن در صفحه "نـمـونـه کـد" موجود در منوی بالای سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد افزوده شد.
این پلاگین و یا ماژول مربوط به اسکریپت VirtualFreer بوده و نصب آن همانند پلاگین و یا ماژول قبلی می باشد.
لینک دانلود پلاگین و یا ماژول اسکریپت WHMC هم به زودی به صفحه "نـمـونـه کـد" اضافه خواهد شد.
اگر به پلاگین و یا ماژول خاصی برای اسکریپتی عمومی نیاز داشتید، نیاز خود را به همراه نام اسکریپت و لینک آدرس سایت اسکریپت به ایمیل مدیریت admin@jaypal.ir ارسال نمایید.
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal
بنده ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!
اینجا رو بخونبن
http://www.webhostingtalk.ir/f42/428...ml#post1004209