هو الفتاح
با سلام
میخواستم whmcs خود رو از روی هاست و دامین فعلی بردارم به یک هاست و دامین دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هو الفتاح
با سلام
میخواستم whmcs خود رو از روی هاست و دامین فعلی بردارم به یک هاست و دامین دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟
فول بکاپ
از دیتابیس بکاپ بگیرید ریستور کنید در هاست جدید
برای دومین هم فقط کافیه دومین رو از داخل خود whmcs چنج کتید.
کل فولدر رو به هاست جدید منتقل می کنید.از sql بک آپ می گیرید در هاست جدید یک sql می سازید. بک آپ sql رو ایمپورت می کنید. در غیر اینصورت همون کاری که دوستمون گفتن انجام بدید
طبق گفته دوستان اگه فول بکاپ نگرفتید باید همه فیالهاش رو کپی و بعد از ایجاد دیتابیش و ایمپورت sql مشخصات دیتابیس رو توی فایل کانفیگ تغییر میدی. در صورتی که با مراجعه به ادمین به هم ریخته بود بایستی از قسمت تنظیمات آدرس سایت و عوض کنی به ادرس سایت جدید. همین کارم از طریق دیتابیس هم میتونی انجام بدی
آقایون خانوم ها دمتون گرم ببینیم میتونیم انجام بدیم یا نه
دوستان گرامی برای یک هاست خیلی راحت فایل ها رو منتقل کردیم دیتابیس رو هم منتقل کردیم و ایمپورت کردیم اما صفحه پرتا سفید میاد. صفحه مدیریت هم همینطور.
اصلا هم نفهیمیدیم علت چی هست. دوستان کسی راه حلی داره؟!
Critical Error
Could not connect to the database
با این خطا روبرو شدم میدونید چرا؟
من یک دیتابیس ساختم و بعد از طریق phpmyadmin وراد شدم و رو دیتایس داخل phpmyadmin که ساخته بودم کلیک کردم و بعد گزینه ایمپورت رو زدم و فایل دیتایس رو گذاشتم و GO رو زدم منتقل شد اما این خطا رو داد
و یک نکته دیتابیس ها که مثلا قبلا یک چیزی دیگه بوده الان تو دامین دیگه تغییر میکنه اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی نباید جایی برم تغییر بدم؟
و اینکه نام دیتابیس جدید رو چجوری باید به whmcs بدهم از کدوم قسمت؟