نظرتون راجع به قالب شرکت هفت چیه دوستان؟کیا پایه شراکت توی کارن؟
دوستان قالب شرکت هفت تقریبجا ساختش به اتمام رسیده نظرتون راجع به قالبمون چیه؟
شرکت هفت | خرید سرور مجازی , خرید سرور اختصاصی , طرحی حرفه ای وب سایت
پیجمونم توی قیس بوک 13 هزار لایک داره و الان دنبال یه شریک هستم که بتونه مشتری جذب کنه برای کارامون.اگر کسی بودش به من پی ام بده یاهو صحبت کنیم
پاسخ : نظرتون راجع به قالب شرکت هفت چیه دوستان؟کیا پایه شراکت توی کارن؟
سلام فرزاد کار برای من انجام میدی مشتری زیاد دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
سایت جذابی دارین واستون ارزوی موفقیت دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mailgenral
سایت جذابی دارین واستون ارزوی موفقیت دارم.
لطف دارین :) و شما به همچنین
اگر دوستان سرور مجازی میفروشن من میتونم کانفیگ و غیره هم انجام بدم و شما لیست قیمت سرورهاتونو بگین تا با هم همکاری کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
من نپسندیدم به نظرم باید ساده باشه البته میگم این نظر شخصی منه.
موفق باشید
سلام
قالب بسیار زیباییه دوست عزیز. اما حیف که کپی هست : آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
ادرس سایت طراحش اصلی یادم نیست متاسفانه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
واقعا استفاده از 2 تا بک گراند اگه اسمشو گذاشت کپی خوب حق با شماست :) من میتونم توی 3 ثانیه بک گرانداشو عوض کنم..این سبک کار معروف هست به one single page که با bootstrap طراحی میشه و اصل نحوه ی کاره که الان خیلی از سایت ها به صورت سینگل پیج هستن ولی باز هم ممنون از نظر کارشناسیتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
واقعا استفاده از 2 تا بک گراند اگه اسمشو گذاشت کپی خوب حق با شماست :) من میتونم توی 3 ثانیه بک گرانداشو عوض کنم..این سبک کار معروف هست به one single page که با bootstrap طراحی میشه و اصل نحوه ی کاره که الان خیلی از سایت ها به صورت سینگل پیج هستن ولی باز هم ممنون از نظر کارشناسیتون
والا ما که همه چیزشو کپی دیدیم! به جز مطالب!! سبک و سیاق و طرحش کپی حساب میشه دیگه!)
اما خوب قالب و سبک بسیار خوبی هست و من منکرش نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein7441
والا ما که همه چیزشو کپی دیدیم! به جز مطالب!! سبک و سیاق و طرحش کپی حساب میشه دیگه!)
اما خوب قالب و سبک بسیار خوبی هست و من منکرش نیستم.
به هر حال عزیز جان این یه سبک هستش و میتونم صد ها سایت به شما بدم که شما همه چیزشو کپی از آسیاتک ببینید اگر لازم میدونید که حرفم براتون اثبات بشه بزنید one single page template توی گوگل و تمام نتایج رو بررسی کنید.من خیلی برام راحت بود یه ریپ بردارم اما حتی حرکت دایره ها هم فرق میکنه و من براش خودم کد نوشتم نه اینکه بیام از آسیا تک کپی پیست کنم..البته من قبول دارم که اون دایره ها از طرح جالب آسیاتک به ذهنم رسیده اما این دلیل بر کپی بودن قالب نمیشه. :) الان بک گرانداشو میرم یه چیز خوشگل پیدا میکنم میندازم که دوستان توی ذهنشون آسیاتک تداعی نشه :)