نصب varnish و nginx باهم ؟
سلام
میشه این دو varnish و nginx را باهم نصب کرد یا مشکل ساز میشود؟؟
باتشکر
پاسخ : نصب varnish و nginx باهم ؟
varnish رو بهتون توصیه میکنم استفاده نکنید ، کانفیگش بسیار مهمه و اگر درست کانفیگ نشه در آینده نزدیک لود سرورتونرو تا سقف میچسبونه تجربه من در ایتفاده از وارنیش ان بود .
در نظر اول کلنفیگش سادست و هیچی نداره اما متاسفانه ما از عهده کانفیگ شبر نیومدیم
سلام
من هم همین مشکل دارم :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
سلام
من هم همین مشکل دارم :(
کانفیگ بسیار حرفه ای لازم داره در هیچ کجای نت هم هیچ داکیومنتی برای کانفیگش نیست متاسفانه
اگر وارنیش stop کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
سلام
میشه این دو varnish و nginx را باهم نصب کرد یا مشکل ساز میشود؟؟
باتشکر
با سلام
به هیچ وجه دو تارو با همدیگه نصب نکنید چون در بعضی از موراد در لود های سنگین با همدیگه تداخل ایجاد میکنند و هم سرور رو کامل پر میکنه از لحاظ لود هم اینکه باعث هنگ کردم میشن
ولی در مورد Varnish متاسفانه به صورت کامل در بین ایرانی ها جا باز نکرده ولی خوب بسیار قوی هستش البته باید متخصص خودش هم باشه
یکی از دوستان کانفیگ کرده
اوایل خوب بود الان این مشکل لود و ارور میدن !
اگر وارینش حذف بشه مشکلی پیش میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
یکی از دوستان کانفیگ کرده
اوایل خوب بود الان این مشکل لود و ارور میدن !
اگر وارینش حذف بشه مشکلی پیش میاد؟
اون دوست عزیزم در حد مبتدی کانفیگ کرده براتون
بهتره که حذفش نکنید چند سایت روی سرور هستش ؟
بهتره اول روی سرور دیگه ای وب سرور رو نصب کنید بعد انتقال بدید
امکانش هست. اما خوب وارنیش کش سرور هست و در صورتی برای شما مفید خواهد بود که از nginx به عنوان وب سرور (لود صفحات وب و php) استفاده کنید. در صورتی که فایل سرور هست ngixn خالی نصب کنید. وارنیش توصیه نمیشه
من فکر کنم وب سرورتون apache هست و nginx به عنوان پ ر و ک س ی و varnish به عنوان کش سرور ؟ درست حدس زدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speedy
امکانش هست. اما خوب وارنیش کش سرور هست و در صورتی برای شما مفید خواهد بود که از nginx به عنوان وب سرور (لود صفحات وب و php) استفاده کنید. در صورتی که فایل سرور هست ngixn خالی نصب کنید. وارنیش توصیه نمیشه
من فکر کنم وب سرورتون apache هست و nginx به عنوان پ ر و ک س ی و varnish به عنوان کش سرور ؟ درست حدس زدم؟
بله
میخوام مقدار کش رو زیاد کنم
چطوری اینکار انجام بدم؟
" فعلا امکان انتقال وجود ندارد "