من ۵ سایت ساده تحت htmlدارم.
و هرکدوم ماهانه ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ بازدید خواهم داشت
تقریبا میل هم دارم
میخواسم لطفا هزینهتن رو پیشنهاد بدید.
به دنبال یک سرویس نه گرون بلکه در حد خوب هستم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
من ۵ سایت ساده تحت htmlدارم.
و هرکدوم ماهانه ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ بازدید خواهم داشت
تقریبا میل هم دارم
میخواسم لطفا هزینهتن رو پیشنهاد بدید.
به دنبال یک سرویس نه گرون بلکه در حد خوب هستم.
با تشکر
با توجه به نیاز خود پلان مناسب را از بین پلان های ما انتخاب کنید: Shiva Host - سبد خرید
با سلام ما می تونیم میزبانی کنیم در صورتی که مایل باشید در خدمتیم .
بدلیل انتقال به سرور دیگر یه مقدار در محصولات و کل سایت بی نظمی ایجاد شده پلان های هاست مجدد تعریف می شوند
وب سرور ما لایت اسپید است .
10 host - ناحیه کاربری
سلام
در خدمتیم پنل های پربازدید
یاهو ایدی :ertebat2002کد:http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=10
درود
از انگلستان با سرویس میزبانی وب ابری در خدمتیم:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » میزبانی لینوکس
کیفیت و پشتیبانی و سرعت سرویس رو می تونید از مشتریان ما جویا بشید:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » مشتریان
بکاپ گیری روزانه از طریق سرویس قدرتمند R1soft (مشتریان در جریان کیفیت بکاپ گیری ما هستند)
پهنای باند هم نامحدوده و قابلیت ارتقا موجود. سرویس نامحدود هم ارائه میشه البته مطابق قوانین:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » قوانین
اگر از مشتریان بپرسید کیفیت رو اونقدری برای شما توضیح میدن که در طول مدت میزبانی چقدر نیاز به ارسال تیکت داشتند!
موفق باشید.
سالیانه زیر 100 تومن برام مقدوره دوستان
500 مگ سالانه 60 تومان
1000 مگ سالانه 80 تومان
2000 مگ سالانه 110 تومان
Shiva Host - سبد خرید
نمونه سایت های میزبانی شده توسط ما برای تست کیفیت:
عکس
موبایل | همراه اول ، ایرانسل
http://eima.ir
با سلام
شما میتونید 5 عدد هاست خرید کنید و یا با خرید یک هاست هر 5 سایتتونرو میزبانی کنید
شما با خرید هاست پلن 5 گیگ (پلن پنجم) میتونید هر 5 سایت خودتونرو روی یک پنل داشته باشید
پهنای باند ماهانه نامحدود میباشد
سرور مجازی|سرور اختصاصی|هاست میزبانی-هاست | میزبانی وب
مالکیت تمام سرورها در کشور کانادا دیتاسنتر کلوجیکس برای ایران وب میباشد و این موضوع ضمانت همکاری همیشگی ما با شماست