مدیران سایتهای موزیک و فیلم دستگیر می شوند ؟!
سلام دوستان
از عنوان تاپیک همه چی مشخصه
من شنیدم مدیرای سایتای موزیک و فیلم و سریال رو اگه داخل ایران باشن میگیرن و تا یه تعهد خفن و جریمه ازشون نگیرن ولشون نمیکنن !
آیا این موضوع صحت داره ؟ یعنی تا این حد شدیده ؟
پ.ن : خودم فقط شنیدم دیگه نمیدونم راسته یا دروغ !
پاسخ : مدیران سایتهای موزیک و فیلم دستگیر می شوند ؟!
دادا ما هم تاحدودی شنیدیم ولی فکر نمی کنم به همه گیر بدن فقط اونایی که سایتاشون چیز های .... میزارن و ... میزارن رو شاید بگیرن.
فکر نکنم به سایت های موزیک گیر بدن
اما سایت های فیلم رو که زیاد روی پ ... و ... ر ... ن مانور میدن اگه گیرشون بیارن
پرونده تشکیل میشه بعدشم دادسرا
سایت های موزیک نه
ولی سایت های دانلود و فروش فیلم
بله درست شنیدید
بستگی به پلیس فتا هر استان داره.
خراسان رضوی سخت گرفته
نه بابا اين حرفا چيه...پس اين همه سايت فيلم و موزيك هست تو ايران همه ي ادميناشون خارج از كشورن!!!
به قول دوستمون در صورتي مشكل سازه ك رو فيلماي ***** مانور بدن...
نه اتفاقا یکی از دوستان من سایت موزیک داه و همچنین میخواد یک سایت فیلم راه بندازه بهش گیر ندادن
بله دوست عزیز، در صورت شناسایی و مخصوصا بروز مشکل به سرعت دستگیر و جلب خواهند شد. برای چند نمونه از دوستان رخ داده و شاهد بوده ایم. البته این رو هم بگم که بستگی به شرایطی داره، مثلا در شهر های مذهبی همچون قم سختگیری ها بیشتر هستش و یا اگر تو سایت تون محتویات مستهجن (حتی یک نمونه ناخواسته) قرار داشته باشد باز هم حساسیت در مورد شما بیشتر خواهد بود و احتمال احضار یا جلب جهت ایراد توضیحات، بالا خواهد رفت.
در صورت تمایل به فعالیت در چنین حوزه هایی سعی کنید حتی الامکان رد پایی از خود بر جای نگذارید (حتی یک مورد کوچک) که بعدا برایتان دردسر ساز شود و سر نخ برای مامورین دولتی...
موفق باشید
متاسفانه وقتیم بگیرنت چارتا انگ دیگه هم بهت میچسبونن یه جریمه میلیونی خوب واست میبرن !
ولش کن اصن سایت موزیک و فیلم نخواستیم :71:
سلام
تو سایتم یه مقاله زدم به نام اموزش هک که نه نویسنده ان بودم و نه توسعه دهنده فقط از اشیانه کپی کردم بودم و حتی منبع رو هم اشاره کرده بودم.
اولای پاییز بود یه نامه از اگاهی اومد که تشریف بیارید اینجا!!رفتم پرسیدم جریان چیه؟گفتن که کار مجرمانه انجام دادم و کلی پرونده سازی کردن و فرستادنم دادگاه.
یه قاضی شمالی کم سن و کم جنبه و .... صد هزار تومن جریمه ام کرد!!
من هم یه اعتراض کوبنده!! نوشتم رفت دادستانی بهد یه ماه جواب تبرئه اومد خوشبختانه!!
اگه بخان ، گیر میدن از نوع سه پیچ!!!
میگم اقای قاضی دروغ و شایعه پراکنی و توهین به یه نفر جرم هست؟میگه قطعا بله!!
میگم پس اینو ببین:
شناسایی سایت آموزش هک و خرابکاری در زنجان
میگه نه این جزو اون تبصره هست!!!!
یه جمله کوچولویی دیدم یه جا که اولش برام بی معنی بود ولی تازه فهمیدم چیه!!
"مملکته داریم ها..."