پاسخ : مشکل dns با onlinenic
دوستان یعنی نمیشه کاریش کرد ؟ کسی تو onlinenic دامین نداره ؟!
در جایی خوندم که گفتن دامنه رو باید روی یک هاست پارک یا اد کنم بعد براش a رکورد بسازم ،
درسته ؟ راه دیگری نیست ؟
من دامین اصلی را در یک هاستی پارک کردم ، بعد براش A رکورد ساختم (ns1,ns2) و به آی پی vps وصل کردم
در vps به DNS Template رفتم و این ns1 , ns2 را که اونجا ساخته بودم ، تعریف کردم و حالا دامین ها با این dns ه (ns1,ns2) به vps وصل میشه
اما گویا یک جای کار مشکل داره
الان یک plan ساختم ، بعد هم client را ساختم ، و دامین را توش تعریف کردم
اما مشکل اینه که دامین ها ، فولدر خودشون رو نمی خونن و همه همون فولدر اصلی رو نشون میدن
من نمی دونم مشکل از dns , A record و یا kloxo است ؟
دوستان لطفا کمک کنید
تو قسمت هاست دی ان اسی که میخواید رو بهش میدید جلوش هم ای پی رو میدید بعد میسازید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
تو قسمت هاست دی ان اسی که میخواید رو بهش میدید جلوش هم ای پی رو میدید بعد میسازید
من یک هاست cpanel داشتم که dns اون رو برای دامین اصلی ست کردم و بعد رفتم تو cpanel و قسمت Simple Dns Zone در Add an A Record مقدار ns1 و آی پی را وارد کردم .
درسته ؟
هر دامین و کلاینتی که اضافه می کنم فایل های دایرکتوری خودش رو نمی خونه ! باید ریست کنم ؟ باید صبر کنم ؟
هیچ کس پیدا نمیشه به من کمک بکنه ؟!
2تا راه حل دارید
1- در قسمت ns آدرس vps خودتون رو بزنید مثلا یک ns1.domain.com تعریف کنید. و در قسمت ip هم آدرس سرور رو بزنید سپس DNS سرور نصب کنید روی سرور
و از طریق اون دومین رو مدیریت کنید.
2- مدیریت Domain رو از طریق همین پنل انجام بدید مثلا A Record تغریف کنید برای Domain.com که مجدد IP هم آدرس سرور رو بزنید.
:)