یک سوال کوچک درباره سرور مجازی
سلام
یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.
سرور مجازی ویندوز یا لینوکس؟
چه چیز های اضافه ای باید نصب بشه روش؟
پاسخ : یک سوال کوچک درباره سرور مجازی
لینوکس
کلکسو میتونین نصب کنین که رایگانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
سلام
یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.
درود
لینوکس خیلی بهتره. بسادگی وب مین یا کلوکسو روش نصب میشه ساب دامنه آپلودتون متصل میشه به اون و دیگر تمام!
من هم به شما لینوکس را پیشنهاد می کنم و میتونید کنترل پنل و وب سرور و ... را نصب کنید البته از ویندوز هم می تونید استفاده کنید .
سلام
لینوکس با سیستم عامل CntOS 6 64bit با کنترل پنل DirectAdmin رو بهتون پیشنهاد می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
سلام
چون احتمالا سرور مجازی ای که میخواید بگیرید رم نهایتا 1 گیگ داره بهتره centos 5.8 نصب کنید ، کل نرم افزارهایی هم که نیاز دارید با نصب یک کنترل پنل تامین میشه ،
کلکسو همون طور که دوستان گفتن رایگانه ولی یه مقدار پدر در میاره!
اگه بودجتون برسه که بتونید یه دایرکت ادمین نصب کنید خیلی بهتره ولی اگر نه همون کلکسو هم کارتون رو راه میندازه
مرسی از کسانی که جواب دادن.
پس لینوکس+کلکسو بعد نصب اینا اپلود سنتر راه میفته و دیگه نیازی به مدیریت اینا نداره که؟
رم چند باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
پس لینوکس+کلکسو بعد نصب اینا اپلود سنتر راه میفته و دیگه نیازی به مدیریت اینا نداره که؟
رم چند باشه؟
بستگی به میزان مصرف سایتتون داره که چقدر استفاده کنید از وی پی اس. برای نصب کلوکسو حداقل رم 256 باشه کافیه بیشتر هم باشه که چه بهتر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
رم چند باشه؟
مدیریت اینا که داره :d ولی خوب زیاد پیچیده نیست. راه میفتی زود :d
لینوکس centos 5.8 + کلوکسو میتونه کار شما رو راحت انجام بده