پاسخ : انحصار طلبی مخابرات !
ما هم که مخابراتیم همینه....
حداقل یه زمانی نامحدود می داد خوب بود....
به نظر من روی وایمکس هم یکم فکر کنید...
شما بیکار شدی ؟
فردا میان خودتو جمع میکنه میخوای بری شکایت کنید ؟ :)
برو طرف وایمکس مبین نت
وایمکس مبین نت (البته هزینش بالاست) :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
زورشون زیاده دیگه !!!
یعنی با این حساب مخابرات به مرور می خواد همه کاربرهای شرکت های خصوصی رو به همین روش انحصاری مجبور به خرید از مخابرات بکنه ؟! بدترین کیفیت رو داره مخابرات با هزینه وحشتناک بالا !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
یعنی با این حساب مخابرات به مرور می خواد همه کاربرهای شرکت های خصوصی رو به همین روش انحصاری مجبور به خرید از مخابرات بکنه ؟! بدترین کیفیت رو داره مخابرات با هزینه وحشتناک بالا !
مردم هیچ گونه حقی برای کسب درآمد ندارن شما هنوز اینرو نمیدونی ؟ بلاخره اینترنت هم یک راه کسب درآمد برای 100 ها شرکت آی اس پی و هزاران نماینده فروشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ما هم که مخابراتیم همینه....
حداقل یه زمانی نامحدود می داد خوب بود....
به نظر من روی وایمکس هم یکم فکر کنید...
تو تبلیغات دیدم رایتل نامحدود رو به قیمت ماهی 50 تومن میده .
کسی از رایتل گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
مردم هیچ گونه حقی برای کسب درآمد ندارن شما هنوز اینرو نمیدونی ؟ بلاخره اینترنت هم یک راه کسب درآمد برای 100 ها شرکت آی اس پی و هزاران نماینده فروشه
نه قضیه فروش سکه به قیمت کارشناسی نشده به قول خود رئیس بانک مرکزی و قضیه فروش میوه شب عید از طرف خود دولت به قیمت کارشناسی نشده و ... نشون داده این دولت فقط به فکر پر کردن جیب خودش هست و بس ولی تا کی باید مثل گوسفند سرمون رو پایین بندازیم ؟!
رفتم مخابرات بگم چرا نت منو قطع کردید رئیس خراب شدش با اون قیافه کریهش میگه همینه که هست !
هزینه اینترنت مخابرات بالاست ؟!
الان 512 نامحدود ماهی 25 تومان یعنی جایی ارزون تر است ؟! یا منظور شما از نظر هزینه ای که برای کیفیت میدید ؟