پاسخ : نصب کش eaccelerator
سلام و ممنون از مطالب مفیدتون
یک سوال ، من جای دیگه هم خوندم شما نوشته بودید این آپکد کش از APC مناسبتره برای هاست های اشتراکی . میشه دلیلش رو بگید؟ من تجربه ای با EAcclereator نداشتم
سپاس
بهترین کش سرور برای سرویس هاست Memcached هستش و Eacclerator صرفا یک شتاب دهنده php میباشد
اما در کل مناسب هستش
مرسی داش جابر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
سلام و ممنون از مطالب مفیدتون
یک سوال ، من جای دیگه هم خوندم شما نوشته بودید این آپکد کش از APC مناسبتره برای هاست های اشتراکی . میشه دلیلش رو بگید؟ من تجربه ای با EAcclereator نداشتم
سپاس
سلام
apc با زند مشکل داره یعنی اگر روی سرور زندت\نصب باشه فعال نمیشه
در بهتر بودن apc که شکی نیست ولی برای هاست اشتراکی مناسب نیست .
EAcclereator بسیار مناسب هست برای هاست اشتراکی مخصوصا کاهس لود سرور
نقل قول:
بهترین کش سرور برای سرویس هاست Memcached هستش و Eacclerator صرفا یک شتاب دهنده php میباشد
اما در کل مناسب هستش
مرسی داش جابر
تا جایی که تحقیق کردم هاستینگ های بزر گ هم از این کش استفاده میکنند
استفاده در کنار fastcgi and worker ترکیب خوبی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
اما در کل مناسب هستش
مرسی داش جابر
سلام
Memcached یک Distributed Cache هست هیچ ارتباطی به یه opcode cache مثل APC یا Eaccelerator نداره . Memcached میتونه همزمان با opcode cache استفاده بشه
ما eaccelerator را فعال داریم روی دایرکت ادمین worker - fastcgi - memcachedو ...
این کش روی هارد کش می کند اما در رم کش نمی کند و در control.php تعداد اسکریپت های کش شده را همیشه 1 نمایش می دهد با اینکه روی هارد حدود 3 گیگ فایل کش می سازد و درست عمل می کند!
چطور میشه این مشکل را حل کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ما eaccelerator را فعال داریم روی دایرکت ادمین worker - fastcgi - memcachedو ...
این کش روی هارد کش می کند اما در رم کش نمی کند و در control.php تعداد اسکریپت های کش شده را همیشه 1 نمایش می دهد با اینکه روی هارد حدود 3 گیگ فایل کش می سازد و درست عمل می کند!
چطور میشه این مشکل را حل کرد؟
معمولا پیش میاد برای مت apc هر بار مقادیر مختلفی رو نشون میده یک بار صفر و باردیگر مقادیر درست رو.
راه حلی پیدا نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
معمولا پیش میاد برای مت apc هر بار مقادیر مختلفی رو نشون میده یک بار صفر و باردیگر مقادیر درست رو.
راه حلی پیدا نکردم
سلام مجدد
Eaccelerator به صورت پیش فرض کل فایل های php رو کش میکنه یا حتما باید برای هر سایت و یوزر جداگونه کانفیگ بشه؟ برای مثال APC تو تنظیماتش پارامتری داره به نام apc.cache_by_default که اگر = با 1 قرار بدیم اتوماتیک کش میکنه...Eaccelerator هم این امکان رو داره ؟
و سوال بعدی اینکه در مقایسه با APC تاثیرش بر لود سرور و مصرف CPU چطوره؟
پیشاپیش ازتون سپاسگذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
سلام مجدد
Eaccelerator به صورت پیش فرض کل فایل های php رو کش میکنه یا حتما باید برای هر سایت و یوزر جداگونه کانفیگ بشه؟ برای مثال APC تو تنظیماتش پارامتری داره به نام apc.cache_by_default که اگر = با 1 قرار بدیم اتوماتیک کش میکنه...Eaccelerator هم این امکان رو داره ؟
و سوال بعدی اینکه در مقایسه با APC تاثیرش بر لود سرور و مصرف CPU چطوره؟
پیشاپیش ازتون سپاسگذارم
شما توی فایل php.ini تنظیم میکنید
اگر برای هر سایت php.ini آختصاصی اشته باشه میتونید دی امتیو کنید
apc سریع تر هست و بسیار مناسب تره