1 فایل پیوست
اموزش فعال کردن ssh در vmware
با سلام و عرض ادب
امروز یکی از مشتریا ما میخواست ssh در vmware رو فعال کنه که از ما کمک خواست
منم از این رو گفتم این اموزش در اختیار همه قرار بدم
فایل پیوست 11943
اموزش تصویری فعال کردن ssh در سرور اختصاصی vmware - مرکز آموزش کاربران - شرکت سروآی تی
کد:
http://www.sarv-it.com/portal/knowledgebase/1/----ssh----vmware.html
پاسخ : اموزش فعال کردن ssh در vmware
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoghal
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
فایروال رو چک کردید؟
شما چک کنید ببینید پینگ داره ای پی تون
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)
اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoghal
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)
اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.
زیاد فکرتون مشغول نکنید مشکل از نتهای ایران هست متاسفانه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد ساختارشبکه و تنظیمات سرورتون مطمن باشدی که درست هست ومشکل از داخل ایران هست
بله اطمینان پیدا کردیم ای پی که بهم داده بودن ***** شده بود. در کل از همگی ممنون