پاسخ : سوال در مورد تغییر دامنه
مواردی که یاهو توضیح دادم خدمتتون انجام دادید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
مواردی که یاهو توضیح دادم خدمتتون انجام دادید؟
همون رو انجام بدم کافیه؟
دیگه کاری دیگه نیاز نیست؟
اگه میخواید کلا دامنتون رو تغییر بدید چرا پارک می کنید ، ریدایرکت کنید به دامنه جدید مگر اینکه بخواید با هر دو دامنه به کارتون ادامه بدید و با هر دو شناخته بشید.
این 3 لینک هم تقریبا مربوط میشه به ریدایرکت و ربطی به پارک کردن دامنه ندارن ،
اولی مربوط میشه به ریدایرکت 301 یا همون permanent redirect که برای کسانی که میخوان دامنشون رو تغییر بدن توصیه میشه ، یعنی مثلا اگه از طریق htaccess دامنتون رو ریدایرکت می کنید ، باید ریدایرکت 301 رو تصریک کنید که این باعث میشه پیج رنک و سئو دامنه قبلیتون منتقل بشه به دامنه جدید ، البته باید تو ابزار webmaster tools گوگل هم این رو اطلاع بدید تا گوگل دقیق تر این مورد رو لحاظ کنه.
دومی و سومی هم مربوط میشن تنظیمات و قواعد فایل .htaccess که در واقع تنظیمات آپاچی رو تغییر میده ، از طریق این فایل هست که مثلا میتونید ریدایرکت رو انجام بدید و در لینک سوم اومده در مورد نحوه انجام این کار (syntax) توضیح داده که در واقع قواعد ماژول mod_rewrite آپاچی هست و به وسیله اون تعیین می کنید که مثلا چه url ی باید به چه آدرس پیش فرضی نگاشت بشه که در این قواعد از regular expression ها استفاده میشه ولی شما برای یه ریدایرکت ساده نیاز به یادگیریش ندارید ، میتونید از این دستور رو تو فایل htaccess روت دامنه قبلیتون استفاده کنید :
کد PHP:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old-domain.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.new-domain.com/$1 [R=301,L]
واقعا سپاس
من میخوام هر دو دامنه فعالیت داشته باشه
پارک کنم دامنه رو بعد این کد رو بزارم یا addon domain کنم و این کد رو بزارم؟
کدوم روش بهتره؟
یه دامنه رو از cpanel
301 redirect kon
سایت مپ رو توی گوگل اضافه کن
خود گوگل می فهمه