چه بلایی سر اینترنت اومده؟!
سلام دوستان!
کسی میدونه چه بلایی سر اینترنت کوفتی اومده؟ چندتا تاپیک معدود زده شده، اما وضع من خیلی داغونه!
adsl شاتل تعطیل (سرعت 1 مگابیت)
وایمکس ایرانسل تعطیل (سرعت 2 مگابیت)
وایرلس آواگستر (محلی هست) تعطیل (سرعت 6 مگابیت)
با هیچ کدوم نمیشه کار کرد! هی دارم سوییچ میکنم بینشون شاید یکی بهتر از اون یکی باشه!
بانک ملت هم قطعه، خرید اینترنتی هم نمیتونم بکنم!
حتی بانک ملی هم دیروز داغون بود، یه کارت شارژ نمیشد خرید.
تمام پورت ها بسته است!
آخه آقایون، ما از pptp به عنوان فندق شکن استفاده نمیکنیم! یک شبکه بین خونه و اداره است!
بیخیال اون پورت، بقیه هم بسته است، هیچ کدوم کار نمیکنه، https هم به زور کار میکنه که معلوم نیست در آینده قطع بشه یا نه!
------
آخه مناسبت خاصی هم نیست، هرچی تقویم رو میگردم مناسبت به خصوصی نمیبینم! تا چهارشنبه سوری هم خیلی مونده.
تازگی ها هم که فقط چاوز فوت شده، که ربطی نمیبینم.
این چه وضعیه؟ این همه مصیبت در 48 ساعت گذشته خیلی عجیبه (قطع شدن بانک ملت که سیاسی نیست!)
viber و whats app هم قطع شده گویا!
پاسخ : چه بلایی سر اینترنت اومده؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام دوستان!
کسی میدونه چه بلایی سر اینترنت کوفتی اومده؟ چندتا تاپیک معدود زده شده، اما وضع من خیلی داغونه!
adsl شاتل تعطیل (سرعت 1 مگابیت)
وایمکس ایرانسل تعطیل (سرعت 2 مگابیت)
وایرلس آواگستر (محلی هست) تعطیل (سرعت 6 مگابیت)
با هیچ کدوم نمیشه کار کرد! هی دارم سوییچ میکنم بینشون شاید یکی بهتر از اون یکی باشه!
بانک ملت هم قطعه، خرید اینترنتی هم نمیتونم بکنم!
حتی بانک ملی هم دیروز داغون بود، یه کارت شارژ نمیشد خرید.
تمام پورت ها بسته است!
آخه آقایون، ما از pptp به عنوان فندق شکن استفاده نمیکنیم! یک شبکه بین خونه و اداره است!
بیخیال اون پورت، بقیه هم بسته است، هیچ کدوم کار نمیکنه، https هم به زور کار میکنه که معلوم نیست در آینده قطع بشه یا نه!
------
آخه مناسبت خاصی هم نیست، هرچی تقویم رو میگردم مناسبت به خصوصی نمیبینم! تا چهارشنبه سوری هم خیلی مونده.
تازگی ها هم که فقط چاوز فوت شده، که ربطی نمیبینم.
این چه وضعیه؟ این همه مصیبت در 48 ساعت گذشته خیلی عجیبه (قطع شدن بانک ملت که سیاسی نیست!)
به شدت تاید میشه
يه زمان نت محل آرامش بود ، انقدر بچه 16 ساله ها اومدن اينجا رو هم نا امن كردن اين شُد نتيجش
هزار مُدل پليس و گروه و تيم و دسته ريختن كه هر جور شده فضا رو كنترل كُنن و هر مدل برنامه ای هم پياده كردن ...
ديگه تو كره مريخم آدم راحت نيست .
اخه چرا اینجوری میکنن همه چی قطع شده پرت 443 ام دیگه بستن
باز جای شکرش باقیه پرت ریموت به سرور هنوز بازه
همه چی قطع شده
یهو زدن تو اینترنت ملی؟؟؟؟
پسته گرون شد: طرف میگفت پسته نخر تحریم کن، گفتیم چشم
دلار گرون شد: طرف گفت دلار نخر، تحریم کن، گفتیم باشه
اینترنت مخابرات هر گیگ شد 4200: دلم گفت دانلود کم کنم تحریم کنم، ذهنم گفت چشم
مرغ شد هم قیمت طلا: طرف گفت تحریم کن، سبزی بخر، گفتم باشه
بلیط اتوبوس شد 250 تومان، تاکسی کورسی 500 تومان: طرف گفت پیاده برو تحریم کن، گفتم باشه
پورت ها رو بستن، وضعیت پرداخت اینترنتی این شد که میبینید: گفتم عب نداره، خدا بزرگه...
حالا بنظرتون ممکنه خدای بزرگ کمک کند؟ خیلی خسته هستم، رفتم بخوابم، صبحی زیبا خدا عظا کند... آمیــــــــن.
فکر کنم سر اینترنت ملی اینطوری شده
دارند آزمون و خطا می کنند
چند وقت پیش هم چند روز فیسبوک بی ***** بود
همکاران عزیز آماده تحولات جدید باشید!
هر کسی توانایی لازم دارد از همکاران برای ماندن در این تجارت توصیه می شود اقدام به جذب مشترکان غیر ایرانی کنند.
سرعت به شدت افت کرده و حتی یک ایمیل هم قابل ارسال نیست(اینترنت مخابرات دارم!!!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestirani2
فکر کنم سر اینترنت ملی اینطوری شده
دارند آزمون و خطا می کنند
چند وقت پیش هم چند روز فیسبوک بی ***** بود
عذر میخوام، اگر واقعا دارند ازمون و خطا میکنند، ما گوساله های سامری را ادم حساب نمیکنند که داریم کار میکنیم با این اینترنت بی صُحاب؟
مگر من (ما) بیکار هستم که 10بار بجای یکبار پیج رو رفرش کنم تا باز بشه؟؟
خیلی متاسفم برای خودم، بجای اینکه بشینم بحث کنم سر مسائل تخصصی و جدید یاد بگیرم، دارم هنوز مشکل نت حل میکنم، مثل یک دونده ای که هنوز کفشش مشکل داره، خیال تند بدو کردن رو داره، قطعا خیالی فانتزی هست...
خسته شدیم بخدا....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
عذر میخوام، اگر واقعا دارند ازمون و خطا میکنند، ما گوساله های سامری را ادم حساب نمیکنند که داریم کار میکنیم با این اینترنت بی صُحاب؟
مگر من (ما) بیکار هستم که 10بار بجای یکبار پیج رو رفرش کنم تا باز بشه؟؟
خسته شدیم بخدا....
نمیدونم خبر دارید یا نه
از چند وقت دیگه قیمت ها رو هم گرون می کنند
هیچ شرکتی حق فروش نامحدود رو نداره و برای ما کاربرانی که مصرفمون بالاست نت خیلی گرون در میاد