سلام
تصمیم گرفتم مودم رو عوض کنم یه مودم خوب می خواب در رنج 50 الی 150 فقط وایرلس نباشه:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تصمیم گرفتم مودم رو عوض کنم یه مودم خوب می خواب در رنج 50 الی 150 فقط وایرلس نباشه:53:
همه میگن وایرلس باشه شما میگی نباشه :d
اول اینکه چرا وایرلس نباشه؟ نهایتش شما از تنظیمات مودم کلا وایرلس را خاموش کنید ولی وقتی هم ضروری لازم شد می تونی فعال کنی و استفاده کنی.
پیشنهادم به شما مودم های Asus هست که 2 یا 3 آنتن دارند و سرعت 350 هم هستند و چهار اتصال lan هم دارند.
قیمت الان مودمی که دارم رو نمیدونم.
Planet ADE 3410
واقعا از کیفیت و کاراییش راضیم. وایرلس هم نیست. واقعا عالیه البته ساخت تایوانه. پیشنهاد می کنم به شما.
من خودم باشم همیشه هزینه می کنم و تجهیزات Cisco می گیرم... ولی غیر از آن D-Link رو توی ایران پیشنهاد نمی کنم به دلایل فنی... و در همان سطح TP-Link که سازگاری مناسبی با نت ایران داره رو تایید می کنم. با توجه به اینکه Wireless هم نیاز ندارید، قیمت های پایین راحت پیدا میشه براتون... در این بین مدل 8811 از همه رایج تره استفاده اش... ولی اگر پیدا نکردید 8817 و 8840 و ... هم هستند.
والا من یه مودم تک پورت لن دارم
20 تومن خریدم
اصله چین :دی
3 ساله دارم هیچ مشکلی هم نداشته
ولی من مودم های d-link رو پیشنهاد می کنم
من خودم همیشه TP-Link میگیرم.
اگر فرصت دارید و تهران هستید یکسر برید پاساژ رضا یا ایرانیان ، انواع مدل ها هست.
tp-link هم راهت کانفیگ می شه هم الان از نظر امنیت خوبه تو رنج قیمتی که شما می خوایین