درخواست قالب برای وردپرس با موضوع اندروید (رایگان یا پولی)
سلام دوستان من یه قالب میخواستم تو سبک قالب سایت : پارس آندروید | سایت تخصصی آندروید |بازی آندروید | برنامه آندروید
اگه رایگان باشه چه بهتر و اما اگه پولی هست لطفا هزینه زیادی نداشته باشه چون تازه همین چند روز پیش 200 هزار تومان پولمو خوردن دیگه پول دستم نیست ! (بلخره نزدیک عید شده و خرج رفته بالا ! :d)
ادرس سایت خودم : Home Android | خانه اندروید
فعلا سایتم بسته هست تا براش قالب گیر بیارم اما همه جوره نتو زیرو رو کردم ! اما چیزی پیدا نکردم (سالم باشه و ناقص نباشه !)
سایتای خارجی هم رفتم اما چیزی گیر نیاوردم !
ممنون میشم کسی کمکم کنه :x
پاسخ : درخواست قالب برای وردپرس با موضوع اندروید (رایگان یا پولی)
دوستان اگه قالب پولی معرفی میکنی دلطفا یک عکس یا دمو ازش بزارید قیمت هم تا 50 هزار تومن باشه ممنون میشم:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
دوستان اگه قالب پولی معرفی میکنی دلطفا یک عکس یا دمو ازش بزارید قیمت هم تا 50 هزار تومن باشه ممنون میشم:63:
عزیز هر قالب که تو نت گشتی کامل نبود پ.خ کن برات مطابق با سیستم مدیریت محتوای سایتت اکیش میکنم در عوض یه پول کمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran00
عزیز هر قالب که تو نت گشتی کامل نبود پ.خ کن برات مطابق با سیستم مدیریت محتوای سایتت اکیش میکنم در عوض یه پول کمی
ممنون از لطفتون اما خوب قالب هایی هم که دیدم زیاد جالب نبود اگه کسی بتونه مثل سایتی که در پست اول معرفی کردم برام جور کنه خیلی ممنونش میشم :63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
ممنون از لطفتون اما خوب قالب هایی هم که دیدم زیاد جالب نبود اگه کسی بتونه مثل سایتی که در پست اول معرفی کردم برام جور کنه خیلی ممنونش میشم :63:
قالب همین سایت رو دارم پارس آندروید | سایت تخصصی آندروید |بازی آندروید | برنامه آندروید
به دردتون میخوره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran00
من خیلی دنبال این قالب تو نت گشتم اما پیدا نکردم اما فقت خود قالبش کمی مشکل داره ! مثلا روی نظرات کلیک میکردم تو سایت خودش نمیرفت ! اگه مشکلی نداره ممنون میشم قیمتش رو بهم بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
من خیلی دنبال این قالب تو نت گشتم اما پیدا نکردم اما فقت خود قالبش کمی مشکل داره ! مثلا روی نظرات کلیک میکردم تو سایت خودش نمیرفت ! اگه مشکلی نداره ممنون میشم قیمتش رو بهم بدین
عزیز این قالب رو برای سایت خودم که یه مدت دیگه راه اندازی میکنم میخوام اما قالب های زیادی دارم که به درد شما میخوره ، با ای دیم تو امضا تماس بگیر
دوستان اگه کسی قالب دیگه ای هم داره پیشناهد بده
میتونیم اختصاصی برای شما طراحی کنیم در صورت تمایل شرایط رو پ خ کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid03
میتونیم اختصاصی برای شما طراحی کنیم در صورت تمایل شرایط رو پ خ کنم.
قیمت ؟