سلام وخسته نباشید من امروز یه تاپیک زدم دو ستان افر دادن در میان اونا هاست ایران هم بود و خاجی هم بود به نظر شما کدومش بهتره هاست لینوکس ایران بخرم یا آلمانی یا کاندا یا... کدومش امنیت بیشتر و در کل بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام وخسته نباشید من امروز یه تاپیک زدم دو ستان افر دادن در میان اونا هاست ایران هم بود و خاجی هم بود به نظر شما کدومش بهتره هاست لینوکس ایران بخرم یا آلمانی یا کاندا یا... کدومش امنیت بیشتر و در کل بهتره
معمولا از نظر لود برای کاربران ایرانی هاست ایران بهتره
امنیت هم دیگه بستگی به خود سرور داره که بالا باشه یا پایین
ایران پهنا باندش مصیبته
اما از همه لحاظ بهتره
سلام
دوست عزیز در مورد هاست داخل و خارج باید خدمتتون عرض کنم که نیاز شما چیست ؟ آیا پهنای باند مصرفیتون بالاس ؟ محتوای سایتتون مهم و محرمانه هست ؟
اینها سوالاتی است که خودتون باید پاسخ بدید و با مقایسه این نیاز ها نتیجه گیری کنید که کدام موقعیت مکانی برای شما مناسب هست.
امنیت هم بستگی به تنظیمات و کانفیگ های اعمال شده از سوی مدیر یا مدیران سرور داره که برخی از شرکت ها و سایت ها حاضرن برای امنیت اهمیت بیشتری قائل شده و بروزترین نرم افزار های امنیتی رو بر روی سرورشون نصب و راه اندازی کنند , برخی ها هم در حد معمول و بالاتر از آن اکتفا می کنند و هزینه زیادی نمی کنند.
لازم به ذکر است در مورد اینکه سروری که قصد دارید از اون هاست تهیه کنید وارز ساپورت است یا نه ! چون باید یکسری از مشکلات رو به جون خرید.
موفق باشید