در مورد دیتاسنتر leaseweb اطلاعاتی دارید؟
اینکه کیفیت سرورهاش و پشتیبانیش چطوره؟
تو ایران نماینده فروش دارن؟
کسی مشتریشون بوده تا حالا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد دیتاسنتر leaseweb اطلاعاتی دارید؟
اینکه کیفیت سرورهاش و پشتیبانیش چطوره؟
تو ایران نماینده فروش دارن؟
کسی مشتریشون بوده تا حالا؟
کیفیتشون بد نیست
ساپرتشون اصلا چنگی به دل نمیزنه
ولی خب تو بین وارز ها انتخاب خوبیه
نماینده ندارن
......
توی هلند می بایست بهترین باشه؛ نه؟
فک کنم ..
هر چی باشه از ورلداستریم بهتره
LeaseWeb هم محدودیتهایی از نظر Copyright داره ، اگر ببینند که هاست شما داره دردسر میشه ( یعنی کار به دادگاه و اینها میکشه ) از شما میخوان که جای دیگه برید .. ( این اتفاق برای دوست من افتاد ، شکایات زیادی در مورد سایت اش دریافت کرده بودند و گفتند ما دیگه این سایت رو نمیتونیم هاست کنیم ).
تو سرورها عالیه.برای یک سایت واقعا عالیه اما برای هاست دانلود مناسب نیست. قطعی یک ثانیه ای داره و برای همین لایت اسپید میزارن معمولا. اما تو سرعت واقعا سرتره. خود من سایت اصلیم رو لس وب هست اما فایلهام رو سرور آمریکا!
نه من برا وارز نمی خوام.
برای یه سرور هاستینگ می خوام.
برا این توجهمو جلب کرد که قیمتاش مناسبه و از رنج پایین شروع میشه.
برای سرور هاستینگ خوب نیست اینو از من که 1 سال ازش هاست دارم بپرس.مثال: یک لینک دانلود میزاری شب تا صبح مثلا 6 ساعت دانلود بشه. چند بار وسطهاش قطع میشه.هر بار مثلا 2 یا 3 ثانیه.
اما سرور کارو از آمریکا: 10 ساعت میزاری مستقیم دانلود بشه مستقیم میشه بدون قطعی!
حالا برعکس: سرور لس وب سایتت رو بسیار پرسرعت بالا میاره و این قطعی های 2 ثانیه ای در یک یا دو ساعت توش گم میشه و فکر میکنی از اینترنتت هست و... ولی برای سایت بالا آوردن واقعا حریفی نداره تو سرورها.
اما آمریکا سایتت رو بسیار کندتر از این سرور بالا میاره و بعضی وقتها اعصابت خورد میشه!
نتیجه: برای هاستینگ دانلود مناسب نیست لس وب و فقط برای بالا آوردن سایت روش خوبه.